Λιονέλ Μέσι: Ξέσπασε σε γέλια με τον Άλμπα όταν συμπαίκτης του αστόχησε σε πέναλτι (vid)

Newsroom
ΜΕΣΙ ΓΕΛΑΕΙ ΜΕ ΧΑΜΕΝΟ ΠΕΝΑΛΤΙ

bet365

Ο σούπερ σταρ της Ίντερ Μαϊάμι, Λιονέλ Μέσι, δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα γέλια του, αφού ο συμπαίκτης του Ρόμπερτ Τέιλορ έχασε δύο πέναλτι στη φιλική ήττα από τη Βίσελ Κόμπε.

Η Ίντερ Μαϊάμι έχασε στα πέναλτι από τη Βίσελ Κόμπε σε φιλικό προετοιμασίας στην Ιαπωνία. Ο Λιονέλ Μέσι μπήκε ως αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα χωρίς να καταφέρει να σκοράρει, σε ένα παιχνίδι που η κανονική διάρκεια βρήκε τις δύο ομάδες στο 0-0.

Ο pulga ωστόσο έγινε -ξανά- viral για την αντίδρασή του στο χαμένο πέναλτι του Τέιλορ. Ο συμπαίκτης του Αργεντινού σταρ, αστόχησε στην πρώτη εκτέλεση και του δόθηκε δεύτερη ευκαιρία, αφού ο τερματοφύλακας κρίθηκε ότι ήταν εκτός γραμμής. Έτσι έστησε ξανά την μπάλα αλλά αστόχησε ξανά με τους Μέσι και Άλμπα να γελούν στο κέντρο του γηπέδου.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η ομάδα του Τάτα Μαρτίνο κέρδισε μόνο μία από τις έξι αναμετρήσεις της στο πλαίσιο της pre season. Εκείνο το 4-1 επί της επίλεκτης ομάδας του πρωταθλήματος του Χονγκ Κονγκ όπου ο Μέσι απουσίαζε λόγω τραυματισμού. Το Μαϊάμι έχει έναν ακόμα τελευταίο αγώνα εναντίον της Νιούελς Ολντ Μπόις, προγραμματισμένο για τις 15 Φεβρουαρίου.

 

MLS Τελευταία Νέα