Γιακουμάκης - Φούντας: Σκόραραν στη μεταξύ τους «μάχη», νικητής ο πρώτος (vid)

Ο Γιακουμάκης νίκησε τον Φούντα στην ελληνική «μάχη» του MLS

bet365

Γιώργος Γιακουμάκης και Ταξιάρχης Φούντας μετέτρεψαν σε ελληνική υπόθεση το πρώτο ημίχρονο του ματς της Ατλάντα κόντρα στην DC United, σκοράροντας αμφότεροι λίγες μέρες πριν τη συνύπαρξή τους στην Εθνική. Νικητές οι γηπεδούχοι με δύο γκολ στο β' μέρος (3-1).

«Καυτοί» συνεχίζουν οι Έλληνες στράικερ στο MLS, όντας πρωταγωνιστές στη μεταξύ τους «μάχη» τα ξημερώματα της Κυριακής.

Γιώργος Γιακουμάκης και Ταξιάρχης Φούντας τέθηκαν αντιμέτωποι με Ατλάντα Γιουνάιτεντ και DC United αντίστοιχα και μετέτρεψαν το πρώτο ημίχρονο σε... προσωπική τους μονομαχία», σκοράροντας αμφότεροι για τις ομάδες τους. Με το τρίποντο πάντως να καταλήγει στον πρώτο και τους γηπεδούχους (3-1).

Ο Γιακουμάκης άνοιξε το σκορ με υπέροχη ενέργεια, προσπερνώντας τον αντίπαλο τερματοφύλακα που έκανε ακατάλληλη έξοδο πολύ μακριά και πλάγια από την περιοχή και πέτυχε τρομερό γκολ από πολύ δύσκολη γωνία για το 1-0 στο 13'.

Πριν τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα, όμως, ο «Taxi» Φούντας απάντησε. Με άψογο τελείωμα στην αντεπίθεση, ο προσεχώς συμπαίκτης του Γιακουμάκη στην Εθνική Ελλάδος για τα ματς των προκριματικών του Euro με Ιρλανδία και Γαλλία, έφερε το ματς στα ίσα.

Η πλάστιγγα στο δεύτερο μέρος έγειρε υπέρ των γηπεδούχων (3-1), με τον Γιακουμάκη να έχει συνεισφορά στο τρίτο γκολ, βρίσκοντας με τρομερή κάθετη πάσα τον Γκούτμαν που μοίρασε την ασίστ.

Αυτό ήταν το γκολ Νο9 για τον Γιακουμάκη με την Ατλάντα, καθώς και το γκολ Νο3 του Φούντα με τους πρωτευουσιάνους τη φετινή σεζόν.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

MLS Τελευταία Νέα