Νεϊμάρ: «Ο Μέσι θα αλλάξει το MLS»

Στη Βαρκελώνη ο Νεϊμάρ

bet365

Ο Νεϊμάρ σε δηλώσεις του ανέφερε πως ήξερε την επιλογή του Λιονέλ Μέσι να πάει στην Ίντερ Μαϊάμι και μάλιστα τον προέτρεψε να το κάνει, ενώ τόνισε πως ο Αργεντινός θα... μεγαλώσει το MLS.

Σαν «βόμβα» έσκασε η είδηση πως ο Λιονέλ Μέσι εγκαταλείπει την Ευρώπη και θα συνεχίσει την καριέρα του στο MLS για λογαριασμό της Ίντερ Μαϊάμι. Μερικοί όμως ήξεραν την απόφαση του Pulga πριν την ανακοίνωσει και ένας εξ αυτών ήταν ο Νεϊμάρ.

Οι δυο σούπερ σταρ είναι κολλητοί φίλοι από τα χρόνια του στην Μπαρτσελόνα και όπως αποκάλυψε ο Βραζιλιάνος σε συνέντευξη που παραχώρησε στο κανάλι του YouTube «NBA Brasil» ο ίδιος παρότρυνε τον Μέσι να μετακομίσει στις ΗΠΑ. Ο Νεϊμάρ εξέφρασε την άποψη πως ο αρχηγός της Αργεντινής μπορεί να... αλλάξει το MLS.

«Το ήξερα ήδη. Ο Μέσι είναι ένας από τους καλύτερους φίλους μου και ένα δώρο που μου έχει κάνει το ποδόσφαιρο. Είχα την ευκαιρία να τον γνωρίσω, να παίξω μαζί του και μετά να γίνω φίλος μαζί του.

Μιλήσαμε και του είπα ότι θα είναι πολύ χαρούμενος λόγω της πόλης, του τρόπου ζωής και της ευκαιρίας που έχει να ζήσει και να παίξει στο Μαϊάμι. Είμαι σίγουρος ότι θα αλλάξει όλο το MLS. Πιστεύω ότι το πρωτάθλημα θα γίνει πολύ πιο δημοφιλές.

Νομίζω ότι όλοι πρέπει να τον απολαμβάνουν και να τον παρακολουθούν να παίζει. Επειδή, δυστυχώς, τίποτα δεν διαρκεί για πάντα», ανέφερε ο Νεϊμάρ.

 

MLS Τελευταία Νέα