Μέσι: Φαβορί η Ίντερ Μαϊάμι για τη συνέχεια της καριέρας του σύμφωνα με το «Athletic»

Μέσι: Φαβορί η Ίντερ Μαϊάμι για τη συνέχεια της καριέρας του σύμφωνα με το «Athletic»

bet365

Στο κενό φαίνεται πως θα πέσουν οι προσπάθειες της Παρί Σεν Ζερμέν για νέο συμβόλαιο και της Μπαρτσελόνα για τη μεγάλη επιστροφή του, αφού σύμφωνα με το «Athletic», ο Λιονέλ Μέσι παρουσιάζεται κοντά στην Ίντερ Μαϊάμι του Ντέιβιντ Μπέκαμ.

Προβάδισμα για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του Λιονέλ Μέσι έχει η Ίντερ Μαϊάμι, όπως αναφέρει δημοσίευμα του «Athletic».

Το βρετανικό Μέσο και ο έγκυρος ρεπόρτερ, Ντέιβιντ Όρνσταϊν, κάνουν λόγο για διαρκείς επαφές του συλλόγου του MLS με τον πατέρα του Μέσι, Χόρχε την τελευταία διετία, οι οποίες έχουν σημειώσει πρόοδο σε σημείο που το το κλαμπ που συν-διοικεί ο Ντέιβιντ Μπέκαμ προσδοκά τη συμφωνία με τον Αργεντινό σταρ μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο! Συγκεκριμένα από τις αρχές του 2023, όποτε και μπαίνει στους τελευταίους έξι μήνες του συμβολαίου του με την Παρί και μπορεί να υπογράψει προσύμφωνο με όποια ομάδα επιθυμεί.

Ο Μέσι έχει συμβόλαιο ως το τέλος της σεζόν με την Παρί Σεν Ζερμέν, η οποία ευελπιστεί στην ανανέωσή του αλλά βρίσκει «αγκάθι» τις οικονομικές του απολαβές ύψους 41 εκατομμυρίων ευρώ τον χρόνο. Την ίδια ώρα, η Μπαρτσελόνα φέρεται να σχεδιάζει κίνηση για την επιστροφή του έπειτα από δύο χρόνια στην Καταλονία.

Η σύνδεση του νεοσύστατου αμερικανικού συλλόγου με το όνομα του «Pulga» δεν είναι πρόσφατη, αφού ήδη από το 2021 είχαν κυκλοφορήσει δημοσιεύματα που ανέφεραν πως το ΜLS είναι πιθανός προορισμός του Μέσι μετά την Παρί, καθώς η προοπτική της μετακόμισης στις ΗΠΑ (έχει ήδη σπίτι στο Μαϊάμι) ήταν από καιρό ανάμεσα στα πλάνα του Αργεντινού και της οικογένειάς του.

Αν πραγματοποιηθεί μια τέτοια κίνηση, θα πρόκειται αναμφίβολα για τη σπουδαιότερη άφιξη παίκτη στο MLS και σε ένα timing με τεράστια στρατηγική σημασία για το ποδόσφαιρο των ΗΠΑ, αφού αναμένεται να διεξαχθεί εκεί το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2026 (συνδιοργάνωση ΗΠΑ, Μεξικό, Καναδά).

 

MLS Τελευταία Νέα