Μπόλονι σε δημοσιογράφο: «Πότε θα σε απολύσουν; Αξίζεις ένα χαστούκι»

Newsroom
Μπόλονι σε δημοσιογράφο: «Πότε θα σε απολύσουν; Αξίζεις ένα χαστούκι»

bet365

Ο προπονητής της Μετς, Λάζλο Μπόλονι έγινε έξαλλος με δημοσιογράφο μετά από ερώτηση που του έκανε και στη συνέχεια του επιτέθηκε φραστικά λέγοντάς του πως κάνει ηλίθιες ερωτήσεις και πως θα του άξιζε ένα χαστούκι.

Έξω φρενών έγινε ο πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ και νυν της Μετς, Λάζλο Μπόλονι σε ερώτηση που του έγινε από δημοσιογράφο του Canal+ μετά την ήττα της ομάδας του από την Λυών με 2-1.

Ο 70χρονος Ρουμάνος τεχνικός δέχθηκε μία ερώτηση σχετικά με το μέλλον του στο γαλλικό κλαμπ εξαιτίας των κακών αποτελεσμάτων που έχει και της 17ης θέσης, προτελευταίας, που βρίσκεται στην βαθμολογία.

Όταν, λοιπόν, ρωτήθηκε ξέσπασε κατά του Γάλλου δημοσιογράφουκατηγορώντας τον πως κάνει ηλίθιες ερωτήσεις, ρωτώντας τον πότε θα τον απολύσουν αλλά και λέγοντάς του πως θα του άξιζε ένα χαστούκι.

«Άκουσέ με. Όταν κάνεις τέτοιες ηλίθιες, προκλητικές ερωτήσεις... 'Πότε θα σε απολύσουν;' Αυτό πρακτικά ζητάς. Και γελάς", του είπε αρχικά ο Ρουμάνος τεχνικός. Ο δημοσιογράφος του απάντησε ότι δεν εννοούσε κάτι τέτοιο με τον Μπόλονι να απαντά ότι "αξίζεις ένα χαστούκι».

@Photo credits: INTIME
 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα