Παρί Σεν Ζερμέν: Eξετάζει το ενδεχόμενο μεταγραφής του Ράσφορντ

Newsroom
Παρί Σεν Ζερμέν: Eξετάζει το ενδεχόμενο μεταγραφής του Ράσφορντ

bet365

Σύμφωνα με βρετανικά Μέσα, η Παρί Σεν Ζερμέν, σχεδιάζει μεταγραφική κίνηση για τον Μάρκους Ράσφορντ.

Η Παρί Σεν Ζερμέν εξετάζει την περίπτωση του Άγγλου διεθνούς Μάρκους Ράσφορντ μετά την ταραχώδη βραδιά του στο Μπέλφαστ. Ο 26χρονος ισχυρίστηκε ότι ήταν πολύ άρρωστος για να προπονηθεί την Παρασκευή, πριν αποκαλυφθεί ότι είχε διασκεδάσει μέχρι πρωίας στο Μπέλφαστ, το προηγούμενο βράδυ. Στη συνέχεια, έχασε τη νίκη των «Κόκκινων Διαβόλων» με 4-2 επί της Κάουντι για το FA Cup.

Η Παρί είχε δείξει στο παρελθόν ενδιαφέρον για τον επιθετικό, πριν εκείνος υπογράψει νέο πενταετές συμβόλαιο στη Γιουνάιτεντ το περασμένο καλοκαίρι. Σύμφωνα με το inews.co.uk, όμως, οι πρωταθλητές της Ligue 1 «μπαίνουν στον πειρασμό» να επιστρέψουν για τον Άγγλο στο τέλος της σεζόν, σημειώνοντας, ωστόσο, ότι η Γιουνάιτεντ δεν σκοπεύει να πουλήσει το εγχώριο αστέρι της.

Μετά την πειθαρχική του παράβαση την περασμένη εβδομάδα, [τιμωρήθηκε με πρόστιμο δύο εβδομάδων, αξίας 650.000 λιρών], οι Κόκκινοι Διάβολοι σε δήλωση που ακολούθησε ανέφεραν: «Ο Μάρκους ανέλαβε την ευθύνη για τις πράξεις του. Αυτό αντιμετωπίστηκε ως εσωτερικό πειθαρχικό ζήτημα, το οποίο έχει πλέον κλείσει».

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα