Ligue 1: Με νίκες συνέχισαν Ρεμς και Ρεν

reims

bet365

Η Ρεν επικράτησε εντός έδρας της Νις με 2-0 και συνέχισε με νίκες στο γαλλικό πρωτάθλημα. Νωρίτερα η Ρεμς «διέλυσε» εκτός έδρας με 3-1 τη Μονακό.

Με νίκες συνέχισαν τις υποχρεώσεις τους στη Ligue 1 Ρεμς και Ρεν στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής του γαλλικού πρωταθλήματος.

Η Ρεν έστω και δύσκολα κατάφερε να πανηγυρίσει τη νίκη απέναντι στη Νις, με σκορ 2-0. Τα γκολ των Μπουριγκό και Καλιμουεντό έκρινε την αναμέτρηση πέτυχε για την ομάδα του Ζουλιέν Στεφάν.

Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι διπλασίασαν τα τέρματά τους με σκόρερ τον Αρνό Καλιμουεντό στο 54’. Οι φιλοξενούμενοι δεν κατάφεραν σε κανένα σημείο του αγώνα να γίνουν απειλητικοί και έφυγαν από το «Roazhon Park» με… άδεια τα χέρια.

H Ρεμς ταπείνωσε τη Μονακό στο Πριγκιπάτο

Η Ρεμς έχει κάνει... εξοχικό το Πριγκιπάτο. Η ομάδα του Στιλ επικράτησε στην έδρα της Μονακό με 3-1 και συνεχίζει την καλή της παράδοση στην έδρα των Μονεγάσκων. Σε πέντε ματς η Ρεμς είναι αήττητη, έχοντας τρεις νίκες και δυο ισοπαλίες.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 35', κόντρα στη ροή τους ματς, με τον Τεούμα. Οι γηπεδούχοι βρήκαν γρήγορο γκολ στο δεύτερο μέρος, στο 55', όταν ο Γκολόβιν σούταρε, η μπάλα κόντραρε στον Μπεν Γεντέρ και κατέληξε στα δίχτυα. Η απάντηση της Ρεμς ήταν άμεση, καθώς στο 55' ο Κάντρα ευνοήθηκε από τις κόντρες και πλάσαρε για το 2-1. Στο 90+5' ο Ματουσίβα διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα