Ligue 1: Το «ψάχνει» για διεξαγωγή αγώνων στην Αμερική

asensio_mbappe

bet365

Το ενδεχόμενο διεξαγωγής αγώνων στα γήπεδα των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής φαίνεται πως εξετάζει η Ligue 1, στην προσπάθειά της να κάνει το προϊόν της πιο ελκυστικό.

Οι Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής ήδη μετρούν αντίστροφα για να δουν τον Κιλιάν Μπαπέ και την παρέα του από κοντά στο Μουντιάλ του 2026, το οποίο και θα φιλοξενήσουν. Ίσως όμως να ανταμώσουν με τον Γάλλο σταρ ακόμα πιο σύντομα.

Όπως μεταδίδει το αμερικανικό Front Office Sprots, η Ligue 1 το... ψάχνει για να διοργανώσει κάποια από τα ματς του πρωταθλήματος στις ΗΠΑ! Αυτή τη στιγμή, το BeIN Sports που κατέχει τα τηλεοπτικά δικαιώματα της λίγκας πληρώνει σχεδόν 90 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο για αυτά, ωστόσο η Ligue 1 θέλει να τριπλασιάσει αυτό το νούμερο και ήδη αναζητεί τη λύση, δεδομένου πως το τρέχον συμβόλαιο των δύο πλευρών βρίσκεται στον τελευταίο χρόνο.

Η γαλλική λίγκα επιθυμεί να αυξήσει την εμπορική της αξία και να γίνει πιο ελκυστική και όπως φαίνεται θα ήταν ανοιχτή στο να μεταφέρει μερικούς από τους αγώνες της στα γήπεδα της Αμερικής. Μάλιστα ο επικεφαλής της LPF Media, η οποία πουλάει τα τηλεοπτικά της Ligue 1, δήλωσε πως: «Το να φέρουμε σημαντικά παιχνίδια στην Αμερική είναι προτεραιότητα. Δεν μπορεί να είναι μόνο φιλικά, πρέπει να είναι αγώνες που θα έχουν σημασία».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα