Αλ Χιλάλ μεταγραφές: Σε προχωρημένες επαφές με Νεϊμάρ

Αλ Χιλάλ μεταγραφές: Σε προχωρημένες επαφές με Νεϊμάρ

bet365

Ο Νεϊμάρ φέρεται να έχει δεχθεί πρόταση-μαμούθ από την Αλ Χιλάλ και η πλευρά του βρίσκεται ήδη σε προχωρημένες επαφές με τον σαουδαραβικό σύλλογο, ο οποίος περιμένει το τελικό «ναι» του Βραζιλιάνου.

Ο Λιονέλ Μέσι δεν ενέδωσε στην αμύθητη προσφορά του 1,2 δισ. ευρώ. Ο Κιλιάν Μπαπέ είπε επίσης «όχι» στα 300 εκατομμύρια ευρώ για έναν χρόνο. Αυτή τη φορά, η Αλ Χιλάλ επιστρέφει για να «αρπάξει» τον έτερο σταρ της πρώην, πια, τριπλέτας της Παρί Σεν Ζερμέν, καθώς φέρεται να έχει καταθέσει νέα πρόταση-μαμούθ στον Νεϊμάρ και να βρίσκεται κοντά στην απόκτησή του!

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο σαουδαραβικός σύλλογος, ο οποίος ηττήθηκε στον τελικό του Arab Cup από την Αλ Νασρ του Κριστιάνο Ρονάλντο, έχει παρουσιάσει μια καθ' όλα δελεαστική προσφορά στον Βραζιλιάνο και έχει ήδη αποστείλει τα συμβόλαια στους εκπροσώπους του προκειμένου εκείνοι να εξετάσουν όλους τους όρους της συμφωνίας.

Η προοπτική αυτή φέρεται να εξιτάρει τον «Νέι», ο οποίος ενημέρωσε τη διοίκηση της Παρί ότι θα αποχωρήσει στο τρέχον παζάρι κι από κοινού ψάχνουν την κατάλληλη φόρμουλα για να το καταστήσουν εφικτό, μια κι έχει συμβόλαιο ως το 2025.

Σύμφωνα με τον Σάντι Αουνά του «Footmercato», η πρόταση που έχει δεχθεί αφορά ετήσιες απολαβές που ξεπερνούν τα 100 εκατ. ευρώ.

Εκτός από την Αλ Χιλάλ, για την περίπτωσή του ακούστηκε έντονα και η Μπαρτσελόνα, αλλά με τα νέα δεδομένα απ' ό,τι φαίνεται δεν θα έχει την ευκαιρία να τον διεκδικήσει. Μάλιστα, το ίδιο δημοσίευμα κάνει λόγο για «αναζωπύρωση» του ενδιαφέροντος των Καταλανών για τον Ζοάο Φέλιξ, αν η περίπτωση του Νεϊμάρ χαθεί οριστικά.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα