Σέρχιο Ρίκο: Συγκινητική στήριξη στο «Parc des Princes», του αφιέρωσε το γκολ του ο Μπαπέ (vid)

Σέρχιο Ρίκο: Συγκινητική στήριξη στο «Parc des Princes», του αφιέρωσε το γκολ του ο Μπαπέ (vid)

mbappe_sergio_rico

bet365

Με μια σειρά από ενέργειες η Παρί Σεν Ζερμέν εξέφρασε την απόλυτη στήριξη της στον Σέρχιο Ρίκο - τραυματία μετά από πτώση από άλογο - ενώ ο Κιλιάν Μπαπέ του αφιέρωσε το τέρμα που πέτυχε, υψώνοντας τη φανέλα του.

Σε κρίσιμη κατάσταση εξακολουθεί να βρίσκεται ο Σέρχιο Ρίκο, ο οποίος προ ολίγων ημερών τραυματίστηκε σοβαρά πέφτοντας από άλογο. Φυσικά κανείς στην Παρί Σεν Ζερμέν δεν ξέχασε τον πορτιέρε της ομάδας και στο εντός έδρας παιχνίδι απέναντι στην Κλερμόν ο σύλλογος και ο κόσμος του έδειξαν τη στήριξή τους προς τον Ισπανό.

Στο «Parc des Princes» υπήρχε ένα τεράστιο κορεό με τη φανέλα του και οι παίκτες έκαναν ζέσταμα με μπλουζάκια αφιερωμένα σε εκείνον. Επίσης στο 16ο λεπτό (αριθμός που φορά στην πλάτη) οι πάντες χειροκρότησαν για εκείνον και ο Κιλιάν Μπαπέ σήκωσε στον ουρανό την εμφάνιση του Ισπανού, όταν σκόραρε από το σημείο του πέναλτι στο 21'.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα