Σέρχιο Ρίκο: Η ενημέρωση της οικογένειας για την κατάσταση της υγείας του

Σέρχιο Ρίκο: Η ενημέρωση της οικογένειας για την κατάσταση της υγείας του

Σέρχιο Ρίκο: Η ενημέρωση της οικογένειας για την κατάσταση της υγείας του

bet365

Η οικογένεια του Σέρχιο Ρίκο μέσω Social Media εξέδωσε ανακοίνωση για την κατάσταση της υγείας του Ισπανού τερματοφύλακα, ο οποίος τραυματίστηκε μετά από πτώση από άλογο.

Κρίσιμη κρίνεται η κατάσταση της υγείας του Σέρχιο Ρίκο. Ο Ισπανός τερματοφύλακας, έπεσε από άλογο μετά από σύγκρουση με άλλο ανεξέλεγκτο άλογο, μεταφέρθηκε με ελικόπτερο σε νοσοκομείο της Σεβίλλης και δημοσιεύματα έκαναν λόγο για τραυματική εγκεφαλική βλάβη.

Η οικογένεια του κίπερ της Παρί Σεν Ζερμέν με ανακοίνωση μέσω Social Media ευχαρίστησε όλους όσοι έστειλαν μήνυμα στήριξης και τόνισαν πως ο Ρίκο βρίσεται στα καλύτερα δυνατά χέρια.

H ανακοίνωση:

«Μετά από όσα έγιναν τις τελευταίες ώρες, από την οικογένεια του Σέρχιο θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι:

1. Ο Σέρχιο Ρίκο ταξίδεψε χθες το βράδυ, από το Στρασβούργο στη Μάλαγα και από εκεί στο El Rocío, με άδεια από το σύλλογο μετά την κατάκτηση του τίτλου της Ligue 1 από την Παρί Σεν Ζερμέν. Μετά από λίγο περισσότερο από μιάμιση ώρα με την οικογένεια και τους φίλους του, κατευθυνόταν προς την Λειτουργία όταν τραυματίστηκε σε ατύχημα με κάρο και ένα άλογο τον χτύπησε.

2. Ο Σέρχιο είναι σε καλά χέρια, αγωνίζεται να αναρρώσει ενώ λαμβάνει την καλύτερη φροντίδα από ολόκληρη την ιατρική ομάδα στο νοσοκομείο «Virgen del Rocío». Πρέπει να ενεργήσουμε με σύνεση, ειδικά τις επόμενες 48 ώρες.

3. Αναμένουμε αποτελέσματα για την ιατρική σας εξέλιξη, τα οποία ελπίζουμε να είναι θετικά, ώστε να επικοινωνήσουμε για τη βελτίωσή του το συντομότερο δυνατό.

4. Εκτιμούμε τις εκφράσεις αγάπης, τα μηνύματα και το ενδιαφέρον όλων εσάς που ρωτάτε για την κατάσταση του Σέρχιο. Ευχαριστώ για την υποστήριξη».

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα