Μέσι: Περισσότερα από 5.000 παιδιά τραγούδησαν το «Happy Birthday» στον Αργεντινό

Μέσι: Περισσότερα από 5.000 παιδιά τραγούδησαν το «Happy Birthday» στον Αργεντινό

bet365

Ο Αργεντινός έκλεισε τα 35 και τα γιόρτασε στην Ίμπιζα με την οικογένεια και πολλούς φίλους. Την ίδια ώρα στην πατρίδα του, περισσότερα από 5.000 παιδιά του τραγούδησαν «Feliz Cumpleaños»!

Η αγάπη στο πρόσωπό του Λιονέλ Μέσι στην γενέτειρά του φτάνει τα επίπεδα λατρευτικών τελετών, όπως με τον θρυλικό Ντιέγκο Μαραντόνα.

Για τα γενέθλια του pulga λοιπόν επιστρατεύτηκε ολόκληρη παιδική χορωδία με εκατοντάδες μικρά παιδιά να του τραγουδούν για χρόνια πολλά.

Πιο συγκεκριμένα, παιδάκια από μια ορχήστρα νέων στην πόλη Ροζάριο πρωταγωνίστησαν στο εντυπωσιακό αφιέρωμα γενεθλίων για τον Λίο Μέσι στο εμβληματικό Μνημείο Σημαίας κοντά στην όχθη του ποταμού Παρανά.

Η μοναδική στιγμή μεταδόθηκε μάλιστα τηλεοπτικά από την τοπική τηλεόραση αποτελώντας μέρος ενός προγράμματος που ονομάζεται Mundo Leo και είναι αφιερωμένο στον Αργεντινό αστέρα.

Ο σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν έκλεισε τα 35 την Παρασκευή (24/6) και το γιόρτασε στη Σα Φεραντούρα λίγο έξω από τη βόρεια ακτή της Ίμπιζα και το γιόρτασε με την οικογένειά του και φίλους, όπως ο Λουίς Σουάρες και ο πρώην μέσος της Άρσεναλ και της Τσέλσι, Σεσκ Φάμπρεγας.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα