Μαρσέιγ: «Δεν είναι φυσιολογική όλη αυτή η βία, ο Παγιέ δεν είχε ψυχολογία να ξαναπαίξει»

Κώστας Ζάλιαρης
Μαρσέιγ: «Δεν είναι φυσιολογική όλη αυτή η βία, ο Παγιέ δεν είχε ψυχολογία να ξαναπαίξει»

bet365

Ο ισχυρός άνδρας της Μαρσέιγ, Πάμπλο Λονγκόρι έθιξε σε γενικότερο πλαίσιο το ζήτημα της βίας στο γαλλικό ποδόσφαιρο για φέτος και ανέφερε ο Παγιέ που δέχθηκε το μπουκάλι, δεν είχε ψυχολογία να ξαναβγεί στο γήπεδο.

Ο πρόεδρος των Μασσαλών εμφανίστηκε πολύ πιο λογικός από τον Ζαν Μισέλ – Ολάς μιλώντας για τη διακοπή στο ματς με τη Λυών το βράδυ της Κυριακής.

Μόλις στο 4ο λεπτό ο Ντμίτρι Παγιέ δέχθηκε μπουκάλι στο κεφάλι σε προσπάθειά του να εκτελέσει κόρνερ και το παιχνίδι δεν συνεχίστηκε ποτέ έπειτα από το περιστατικό που γι' ακόμα μια φορά αμαυρώνει το φετινό, ταλαιπωρημένο γαλλικό πρωτάθλημα.

Ο Ολάς αναφέρθηκε στην προσπάθεια που έκανε να συνεχιστεί το παιχνίδι, με τον ισχυρό άνδρα της Μαρσέιγ, Πάμπλο Λονγκόρια, να εμφανίζεται πολύ πιο λογικός και προβληματισμένος...

«Δεν είναι φυσιολογική όλη αυτή η βία φέτος στα γήπεδα. Πραγματικά δεν έχω λύσεις και θα πρέπει να τις αναζητήσουμε μαζί με τις ποδοσφαιρικές Αρχές. Ο Παγιέ δεν είχε ψυχολογία να ξαναβγεί στο γήπεδο μετά το περιστατικό. Η βία μας επηρεάζει όλους. Κανείς δεν μπορεί να είναι χαρούμενος με το ποδόσφαιρο αυτή τη στιγμή» είπε μεταξύ άλλων.

@Photo credits: video screen
 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα