«Η Παρί έχει ξεκινήσει διαπραγματεύσεις με τον Ζιντάν για τη νέα σεζόν»

«Η Παρί έχει ξεκινήσει διαπραγματεύσεις με τον Ζιντάν για τη νέα σεζόν»

Κώστας Τόπας
«Η Παρί έχει ξεκινήσει διαπραγματεύσεις με τον Ζιντάν για τη νέα σεζόν»

bet365

Οι άνθρωποι της Παρί Σεν Ζερμέν φαίνεται ότι έχουν ξεκινήσει από τώρα τις διαπραγματεύσεις με τον Ζινεντίν Ζιντάν για να αναλάβει από τη νέα σεζόν, την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Η φημολογία για το μέλλον του Μαουρίσιο Ποτσετίνο έχει αρχίσει και φουντώνει το τελευταίο διάστημα μιας και ο Αργεντινός τεχνικός δεν έχει καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη της διοίκησης των Παριζιάνων.

Γι' αυτό και ήδη κυκλοφορούν σενάρια για την αντικατάσταση του στο τέλος της τρέχουσας σεζόν. Δημοσίευμα της «Mundo Deportivo», αναφέρει ότι οι ιθύνοντες της Παρί Σεν Ζερμέν έχουν βρει ήδη τον διάδοχο του Ποτσετίνο κι αυτός δεν είναι άλλος από τον Ζινεντίν Ζιντάν! Ο Γάλλος προπονητής, σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα βλέπει με θετικό μάτι το πρότζεκτ του γαλλικού συλλόγου.

Ο 49χρονος Γάλλος τεχνικός, αποχώρησε από τη Ρεάλ Μαδρίτης το περασμένο καλοκαίρι, μετά τη δεύτερη και λιγότερο επιτυχημένη θητεία του στη «Βασίλισσα» και δεν έχει δουλέψει σε καμία άλλη ομάδα, αλλά έχει δελεαστεί από τη θέση του προπονητή στην Παρί Σεν Ζερμέν στην πατρίδα του, όπου θα έχει την ευκαιρία να προπονήσει τον Μέσι και τα υπόλοιπα αστέρια του συλλόγου.

Πάντως το όνομα του Ζινεντίν Ζιντάν, βρίσκεται στο προσκήνιο εδώ κι αρκετό διάστημα για τους Παριζιάνους, ενώ υπενθυμίζεται ότι πρόσφατα απέρριψε την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς δεν θεωρεί τον εαυτό του έτοιμο για να κάτσει στον πάγκο των «κόκκινων διαβόλων».

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα