Ανατροπή από τη μητέρα του Μπαπέ: «Σε καλό δρόμο οι επαφές με την Παρί για ανανέωση»

Ανατροπή από τη μητέρα του Μπαπέ: «Σε καλό δρόμο οι επαφές με την Παρί για ανανέωση»

bet365

«Αναζοπύρωση» στην υπόθεση ανανέωσης του Κιλιάν Μπαπέ με την Παρί βάζει από το πουθενά η μητέρα και ατζέντης του, αποκαλύπτοντας στην «Parisien» ότι οι δύο πλευρές βρίσκονται σε επαφές και μάλιστα, σε καλό δρόμο για το νέο συμβόλαιο.

Μετά από δύο αποκαλυπτικές συνεντεύξεις του Κιλιάν Μπαπέ τις τελευταίες μέρες σε διαφορετικά γαλλικά ΜΜΕ, στις οποίες έκανε γνωστή την επιθυμία του από το περασμένο καλοκαίρι να αποχωρήσει από την Παρί για να φορέσει τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης, η μητέρα του έρχεται να ξαναβάλει... φωτιά στα σενάρια για το μέλλον του Γάλλου αστέρα.

Μιλώντας στην «Parisien», η Φαΐζα Λαμαρί, η οποία μαζί με τον πατέρα του, Βίλφριντ Μπαπέ και τη δικηγόρο του Ντελφίν Φερχέιντεν διαχειρίζονται τα συμφέροντα του 22χρονου φορ, δήλωσε ότι οι δύο πλευρές βρίσκονται σε νέο γύρο επαφών αναφορικά με την υπογραφή νέου συμβολαίου. Στόχος που παραμένει πρωταρχικός για την Παρί, ώστε να μη χάσει τον ακριβότερο παίκτη του πλανήτη χωρίς το παραμικρό αντίτιμο, καθώς το συμβόλαιό του λήγει το προσεχές καλοκαίρι και ήδη κυκλοφορούν φήμες ότι τον έχει προσεγγίσει επίσημα η Βασίλισσα για εξαετές συμβόλαιο έναντι 40 εκατομμυρίων ευρώ τον χρόνο.

«Είμαστε σε επαφές με την Παρί αυτή την περίοδο και πηγαίνει καλά. Μάλιστα, μίλησα με τον Λεονάρντο χθες βράδυ (Δευτέρα). Θα βγει κάποιο αποτέλεσμα; Δεν ξέρω. Ένα είναι σίγουρο, ο Κιλιάν θα δώσει τα πάντα μέχρι το τέλος για να κατακτήσει το Champions League.

Ο Κιλιάν θέλει να νιώθει ικανοποιημένος. Αν δεν είναι χαρούμενος, τότε είναι ικανός να σου πει "τα παρατάω, σταματάω την καριέρα μου". Και η αλήθεια είναι μας το λέει... συχνά. Με τον Κιλιάν, όλα μπορούν να αλλάξουν από τη μία μέρα στην άλλη
», ανέφερε συγκεκριμένα η μητέρα του Μπαπέ, σε μία εξέλιξη που λίγοι περίμεναν.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα