Ο Κατράνης ζήτησε κι έμεινε ελεύθερος από τη Σεντ-Ετιέν (pic)

Ο Κατράνης ζήτησε κι έμεινε ελεύθερος από τη Σεντ-Ετιέν (pic)

bet365

Αλέξανδρος Κατράνης και Σεντ-Ετιέν συμφώνησαν για την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας τους έναν χρόνο πριν εκπνεύσει το συμβόλαιο του Έλληνα μπακ, ο οποίος ψάχνει πια τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Παρελθόν από τη Σεντ-Ετιέν αποτελεί κι επίσημα ο Αλέξανδρος Κρατάνης μετά από μια τετραετία.

Όπως ανακοίνωσε ο γαλλικός σύλλογος, το συμβόλαιο του 23χρονου Έλληνα μπακ λύθηκε μετά από δικό του αίτημα, έναν χρόνο πριν ολοκληρωθεί η προβλεπόμενη συνεργασία τους, έχοντας μετακομίσει στο κλαμπ το 2017 με μεταγραφή 700.000 ευρώ από τον Ατρόμητο.

Ο διεθνής με την Ελπίδων αμυντικός δεν αγωνίστηκε ποτέ σε επίσημο ματς στη διάρκεια της θητείας του με τους Στεφανουά, παίζοντας ως δανεικός στη Μουσκρόν (2017/18) και πέρυσι στην τουρκική Χατάισπορ, με την οποία κατέγραψε 1 γκολ και 4 ασίστ σε 24 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Το διάστημα από τον χειμώνα του 2019 μέχρι το καλοκαίρι του 2020 το πέρασε ξανά ως δανεικός με τη φανέλα των Περιστεριωτών.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα