Παρί Σεν-Ζερμέν: Ανακοίνωσε κατά... λάθος το Νο4 στον Σέρχιο Ράμος!

Παρί Σεν-Ζερμέν: Ανακοίνωσε κατά... λάθος το Νο4 στον Σέρχιο Ράμος!

bet365

Η Παρί Σεν-Ζερμέν ανακοίνωσε κατά... λάθος την απόκτηση του Σέρχιο Ράμος, κάνοντας γνωστό ότι θα φορά τη φανέλα με το No4 και φιλοξενώντας τις πρώτες του δηλώσεις.

Επίσημα κάτοικος Παρισιού μέχρι το 2023 ο Σέρχιο Ράμος. Η Παρί Σεν-Ζερμέν ανακοίνωσε την απόκτηση του 35χρονου Ανδαλουσιάνου κεντρικού αμυντικού, ο οποίος αποχώρησε από τη Ρεάλ μετά από 16 χρόνια, καθώς δεν τα βρήκε με τους Μερένγκες.

Η ανακοίνωση της Παρί

Ο Ράμος υπέγραψε συμβόλαιο δύο ετών και θα φορά τη φανέλα με τον αριθμό 4, τον οποίον είχε και στη Ρεάλ. H ομάδα της γαλλικής πρωτεύουσας ολοκλήρωσε ακόμη μία ακόμη σημαντική προσθήκη, ενόψει της νέας σεζόν μετά τον Τζορτζίνιο Βαϊνάλντουμ και Ασράφ Χακίμι, οι οποίοι έχουν ήδη ανακοινωθεί, και τον Τζανλουίτζι Ντοναρούμα, ο οποίος θ' ανακοινωθεί μετά το Euro.

Οι δύο πλευρές εδώ κι αρκετό διάστημα είχαν έρθει σε συμφωνία και το μόνο που απέμενε ήταν η επίσημη ανακοίνωση. Αυτή... ξέφυγε από την ομάδα της γαλλικής πρωτεύουσας, καθώς δημοσίευσε ξεχωριστή είδη στην επίσημη σελίδα της, χωρίς να προχωρήσει στις σχετικές αναρτήσεις στα social media. Βέβαια αργότερα, διέγραψε την είδηση.

«Αγαπάω τον αριθμό 4 ίσως λόγω προκατάληψης, γιατί το είχα από τα πρώτα βήματα της καριέρας και γιατί με συνόδευσε σε όλη τη ζωή μου. Μου έφερε τύχη, αλλά και πολλές νίκες. Για μένα είναι προνόμιο να μπορώ να φορά αυτή τη φανέλα στην όμορφή ομάδα της Παρί. Θα είναι ιδιαίτερο», υποστήριξε ο Ίβηρας στις πρώτες του δηλώσεις στην επίσημη σελίδα της Παρί.

Το πρωί της Τετάρτης (07/07) ο Ράμος έφτασε στα γραφεία της ομάδας, συνοδευόμενος από την οικογένεια του, πέρασε τις τελευταίες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια έγινε επίσημα μέλος της Παρί.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα