Μπαρτσελόνα: Νέο δάνειο 100 εκατ. ευρώ για τα χρωστούμενα προς τους παίκτες

Μπαρτσελόνα: Νέο δάνειο 100 εκατ. ευρώ για τα χρωστούμενα προς τους παίκτες

Gazzetta team
Μπαρτσελόνα: Νέο δάνειο 100 εκατ. ευρώ για τα χρωστούμενα προς τους παίκτες

bet365

Ο Τζουάν Λαπόρτα εξασφάλισε δάνειο ύψους 100 εκατ. ευρώ από αμερικανική τράπεζα με σκοπό να καλυφθούν όλες οι οφειλές προς τους ποδοσφαιριστές, σύμφωνα με το «ESPN».

Η νέα διοίκηση της Μπαρτσελόνα προσπαθεί να κλείσει ένα-ένα τα μέτωπα των οικονομικών υποχρεώσεων που βαραίνουν το κλαμπ. Για τον λόγο αυτό, ο Τζουάν Λαπόρτα πέτυχε ένα πρώτης τάξεως deal με αμερικανική τράπεζα σύμφωνα με το «ESPN», για τη χορήγηση δανείου ύψους 100 εκατ. ευρώ, ποσού που θα διατεθεί εξ ολοκλήρου στην αποπληρωμή των οφειλών προς τους ποδοσφαιριστές.

Η συνολική πίστωση προς τον πρόεδρο των Μπλαουγκράνα φτάνει τα 500 εκατ. ευρώ, αλλά σε πρώτη φάση θα χρησιμοποιηθούν μόνο τα 100, για να τακτοποιηθούν τα χρωστούμενα στους παίκτες από τον περασμένο Ιανουάριο.

Οι ποδοσφαριστές και το έμψυχο δυναμικό της πρώτης ομάδας είχαν υποστεί αρκετές «θυσίες» στη διάρκεια της πανδημίας, με περικοπές μισθών την άνοιξη του 2020 και καθυστέρηση πληρωμών.

Υπενθυμίζεται ότι το συνολικό χρέος της Μπαρτσελόνα τη δεδομένη στιγμή ανέρχεται στα 1,2 δισεκατομμύρια ευρώ.

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

LA LIGA NEWS FEED