Μπαρτσελόνα - Ατλέτικο: Οι ενδεκάδες στο ντέρμπι τίτλου

Μπαρτσελόνα - Ατλέτικο: Οι ενδεκάδες στο ντέρμπι τίτλου

bet365

Δείτε τις ενδεκάδες που επέλεξαν οι Ρόναλντ Κούμαν (δεν θα είναι στον πάγκο καθότι τιμωρημένος) και Ντιέγκο Σιμεόνε για το μεγάλο ντέρμπι τίτλου ανάμεσα στην Μπαρτσελόνα και την Ατλέτικο (8/5, 17:15)

Η Μπαρτσελόνα (74 βαθμοί) υποδέχεται την πρωτοπόρο Ατλέτικο (76 βαθμοί) (8/5, 17:15) στη μεγάλη μάχη για τον τίτλο του ισπανικού πρωταθλήματος την τρέχουσα σεζόν. Δείτε τις ενδεκάδες που επέλεξαν οι Ρόναλντ Κούμαν (είναι τιμωρημένος, στον πάγκο θα καθίσει ο Άλφρεντ Σρόιντερ) και Ντιέγκο Σιμεόνε για το ματς της 35ης αγωνιστικής.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Τερ Στέγκεν, Ντεστ - Μινγκέθα, Πικέ, Λανγκλέ - Άλμπα, Μπουσκέτς, Ντε Γιονγκ, Πέδρι, Μέσι, Γκριεζμάν.

ΑΤΛΕΤΙΚO: Όμπλακ, Τρίπιερ, Σάβιτς, Φελίπε, Ερμόσο, Λεμάρ, Γιορέντε, Κόκε, Καράσκο, Κορέα, Λουίς Σουάρες.

Για την ομάδα της Μαδρίτης επιστρέφει ουσιαστικά στην ενδεκάδα της ο Κόκε, ο οποίος ξεκουράστηκε στο ματς με την Έλτσε, ενώ ο Φελίπε παίρνει τη θέση του Χιμένες (για προληπτικούς λόγους) στο κέντρο της άμυνας. Για την ομάδα της Βαρκελώνης το νέο είναι η είσοδος του Όσκαρ Μινγκέθα (ο οποίος ανανέωσε πριν από λίγες μέρες) στο αρχικό σχήμα.

Στον πάγκο για τους «μπλαουγκράνα» οι: Νέτο, Αρνάου Τένας, Αραούχο, Ουμτιτί, Χούνιορ, Ρίκι Πουτζ, Πιάνιτς, Ρομπέρτο, Ιλαΐς, Ντεμπελέ, Τρινκάο, Μπρέθγουεϊτ.

Στον πάγκο για τους «κολτσονέρος» οι: Χιμένες, Λόντι, Βρσάλικο, Κοντογκμπιά, Τορέιρα, Σαούλ, Ερέρα, Βιτόλο, Ζοάο Φέλιξ, Ντεμπελέ.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα