Ο Ανσού Φατί πηγαίνει στον γιατρό των Κριστιάνο Ρονάλντο και Βιεϊρίνια για να βρει «φως» στο τούνελ!

Gazzetta team
Ο Ανσού Φατί πηγαίνει στον γιατρό των Κριστιάνο Ρονάλντο και Βιεϊρίνια για να βρει «φως» στο τούνελ!

bet365

Ο Ανσού Φατί θα μεταβεί στο Πόρτο για να βρει «φως» στο τούνελ του τραυματισμού του, καθώς θα εξεταστεί από τον γιατρό των Κριστιάνο Ρονάλντο και Βιεϊρίνια, Ζοζέ Κάρλος Νορόνια

Όταν τραυματίστηκε (ρήξη μηνίσκου) σε σύγκρουση με τον Μαντί σε αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με την Μπέτις, η αρχική εκτίμηση του «μπλαουγκράνα» επιτελείου για τον Ανσού Φατί ήταν ότι θα περνούσε τρεις με τέσσερις μήνες εκτός δράσης.

Ήδη έχουν περάσει έξι, δεν παρατηρείται κάποια βελτίωση στο μηνίσκο του, ενώ δεν υπάρχει και νέα εκτίμηση για το χρόνο επιστροφής του. Η Μπαρτσελόνα επιβεβαίωσε το απόγευμα της Πέμπτης (6/5) ότι ο 18χρονος θα μεταβεί στο Πόρτο για να εξεταστεί από τον ίσως καλύτερο γιατρό παγκοσμίως για το γόνατο.

Από τον Πορτογάλο, Ζοζέ Κάρλος Νορόνια, ο οποίος είναι γιατρός των Κριστιάνο Ρονάλντο, Ραδαμέλ Φαλκάο και Βιεϊρίνια. Είναι ο γιατρός της εθνικής Πορτογαλίας και έχει το παρατσούκλι «μάγος του γονάτου».

Το ταξίδι του Φατί πήρε έγκριση από το ιατρικό επιτελείο της «Μπάρτσα», ενώ δεν είναι η πρώτη φορά που συμβουλεύεται εξωτερικό γιατρό. Στο παρελθόν είχε μεταβεί στη Λιόν για να ζητήσει δεύτερη γνώμη για προηγούμενη επέμβαση. Πρακτικά δεν έχει ελπίδες να προλάβει τη σεζόν, απλά να μπει το ταχύτερο δυνατόν για την επόμενη (2021/22).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

LA LIGA Τελευταία Νέα