Μπιλμπάο - Ατλέτικο 2-1: Έπεσε στο «λάκκο» και έδωσε την ευκαιρία για κορυφή στην Μπαρτσελόνα (vid)

Gazzetta team
Μπιλμπάο - Ατλέτικο 2-1: Έπεσε στο «λάκκο» και έδωσε την ευκαιρία για κορυφή στην Μπαρτσελόνα (vid)

bet365

Η Ατλέτικο γνώρισε την ήττα (2-1) στο Μπιλμπάο και οδηγεί την κούρσα, αλλά η Μπαρτσελόνα έχει ματς λιγότερο (εντός με Γρανάδα) και αν νικήσει θα περάσει εκείνη στην κορυφή!

Στην κόψη του ξυραφιού η μάχη τίτλου στην Ισπανία! Η Μπιλμπάο νίκησε 2-1 την Ατλέτικο και πλέον η Μπαρτσελόνα - έχουσα ματς λιγότερο - μπορεί μέσα στην εβδομάδα (29/4, 20:00, εντός με Γρανάδα) να πατήσει κορυφή!

Η Μπιλμπάο μπήκε πιο δυνατά στην αναμέτρηση του «Νουέβο Σαν Μαμές» και κατάφερε ν' ανοίξει το σκορ μόλις στο όγδοο λεπτό της αναμέτρησης. Ο Μπερενγκέρ με φανταστική κεφαλιά στην «καρδιά» της άμυνας της Ατλέτικο νίκησε τον Όμπλακ και έκανε το 1-0!

Η Ατλέτικο προσπάθησε να μαζέψει τα κομμάτια της, αλλά δεν κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση στο πρώτο μέρος. Ο Ντιέγκο Σιμεόνε αποφάσισε να τα παίξει όλα για όλα στο 60ό λεπτό. Πέρασε και Σουάρες, και Ζοάο Φέλιξ και Λεμάρ. Στο 65', έριξε στη μάχη και τον Τορέιρα. Η ισοφάριση, ωστόσο, ήρθε από τον Σάβιτς, ο οποίος με κεφαλιά στο 77' έκανε το 1-1.

Κι όμως οι «ροχιμπλάνκος» έφυγαν με άδεια τα χέρια από τη Χώρα των Βάσκων. Ο Μαρτίνεθ με κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ στο 86ο λεπτό έκανε το 2-1 για τα «λιοντάρια». Συνεχίζει να οδηγεί την κούρσα η Ατλέτικο, αλλά η Μπαρτσελόνα μπορεί να περάσει πρώτη καθώς έχει ματς λιγότερο. Η μάχη τίτλου συνεχίζεται αμείωτη με Ατλέτικο, Ρεάλ, Μπαρτσελόνα και Σεβίλλη να διεκδικούν το πρωτάθλημα.

ΜΠΙΛΜΠΑΟ (Μαρθελίνο): Ουνάι Σιμόν, Κάπα (46' Λέκουε), Νούνιεθ, Ινίγκο Μαρτίνεθ, Μπαλενθιάγα, Μπερενγκέρ (82' Γκόμεθ), Ντ. Γκαρθία, Βενθεδόρ (70' Βέσγα), Μορθίγιο, Σανθέτ (74' Λόπεθ), Βιγιαλίμπρε (70' Ουίλιαμς).

ΑΤΛΕΤΙΚΟ (Ντιέγκο Σιμεόνε): Όμπλακ, Τρίπιερ (60' Ζοάο Φέλιξ), Σάβιτς, Φελίπε, Ρενάν Λόντι (74' Μάριο Ερμόσο), Σαούλ (59' Σουάρες), Κόκε, Ερέρα (59' Λεμάρ), Καράσκο, Γιορέντε, Κορέα (65' Τορέιρα).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα