Λεβάντε – Αθλέτικ Μπιλμπάο 1-1: Ισόπαλη η πρόβα για τον ημί-τελικό Κυπέλλου (vid)

Gazzetta team
Λεβάντε – Αθλέτικ Μπιλμπάο 1-1: Ισόπαλη η πρόβα για τον ημί-τελικό Κυπέλλου (vid)

bet365

Λεβάντε και Αθλέτικ Μπιλμπάο έμειναν στο 1-1, έξι ημέρες πριν από την ρεβάνς του ημιτελικού του Κυπέλλου Ισπανίας (Πέμπτη 4/3), με έπαθλο μια θέση στον τελικό.

Την Πέμπτη (4/3, 22:00), Λεβάντε και Αθλέτικ Μπιλμπάο δίνουν τον πιο σημαντικό αγώνα της σεζόν... μέχρι τον επόμενο, αφού θα παλέψουν στο «Θιουδάδ ντε Βαλένθια» για το εισιτήριο του τελικού του Κυπέλλου Ισπανίας, στην ρεβάνς του 1-1 στον πρώτο ημιτελικό του «Σαν Μαμές».

Στην (άτυπη) πρόβα ενόψει του συγκεκριμένου ραντεβού και στο ίδιο γήπεδο, οι δύο ομάδες έμειναν εκ νέου στο 1-1, στο ματς που άνοιξε την 25η αγωνιστική της ισπανικής La Liga.

Οι Γκρανότα, πιο αποτελεσματικοί, προηγήθηκαν στο πρώτο ημίχρονο με πέναλτι – γκολ του Ρότζερ (33'), με τα Λιοντάρια να πιέζουν για την ισοφάριση και να φτάνουν σε αυτή με (αμφισβητούμενο) πέναλτι μέσω VAR, το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Ραούλ Γκαρθία (56').

Ευκαιρίες και για τις δύο ομάδες να πάρουν τη νίκη, με την Λεβάντε να είναι , ακριβώς πάνω από την Αθλέτικ και με δύο βαθμούς, αλλά και ένα ματς περισσότερο. Τα... ρέστα τους, βεβαίως, αμφότερες θα τα παίξουν για μια θέση στον τελικό του Κυπέλλου.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα