Μπαρτσελόνα: Σοκ με τον Αραούχο, χάνει Σεβίλλη και Παρί

Gazzetta team
Μπαρτσελόνα: Σοκ με τον Αραούχο, χάνει Σεβίλλη και Παρί

bet365

Σημαντικό πλήγμα για την (προβληματική) άμυνα της Μπαρτσελόνα, η οποία χάνει για τον πιο κρίσιμο μήνα της σεζόν τον πιο σταθερό της στόπερ, τον Ρόναλντ Αραούχο.

Όλα τα είχε η (προβληματική) άμυνα της Μπαρτσελόνα... ο τραυματισμός του Ρόναλντ Αραούχο της έλειπε! Ο Ουρουγουανός στόπερ, ο πιο σταθερός φέτος στα μετόπισθεν των Μπλαουγκράνα, τραυματίστηκε μόνος του στη νίκη επί της Μπέτις.

Ο Αραούχο υπέστη διάστρεμμα στον αριστερό αστράγαλο και οι εξετάσεις έδειξαν ότι μπορεί να μείνει εκτός δράσης για περίπου ένα μήνα. Τι σημαίνει αυτό; Ότι θα χάσει σίγουρα τον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ισπανίας με την Σεβίλλη (Τετάρτη 10/2), αλλά και το πρώτο ματς με την Παρί Σεν Ζερμέν για τους «16» του Champions League (Τρίτη 16/2).

Ο Αραούχο «τρέχει» πλέον για την ρεβάνς με την πρωταθλήτρια Γαλλίας (10/3) αλλά, μέχρι τότε, ο Ρόναλντ Κούμαν έχει στην διάθεσή του μόνο τον προβληματικό Κλεμάν Λενγκλέ, τον (μόνιμα) ανέτοιμο Σαμουέλ Ουμτιτί και τον Όσκαρ Μινγκέθα που δεν δείχνει να εμπιστεύεται απόλυτα για τα στόπερ, αφού ο Ζεράρ Πικέ παραμένει εκτός.

Συν τοις άλλοις, όταν ο Ολλανδός χρησιμοποιεί τον Φρένκι Ντε Γιονγκ στο κέντρο της άμυνας, όπως έκανε και στο ματς με την Μπέτις, χάνει την πολύτιμη παρουσία του συμπατριώτη του από την μεσαία γραμμή.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα