Λαπόρτα: «Μπορώ να πω με σιγουριά ότι ο Μέσι θα μείνει»

Λαπόρτα: «Μπορώ να πω με σιγουριά ότι ο Μέσι θα μείνει»

Κώστας Τόπας
Λαπόρτα: «Μπορώ να πω με σιγουριά ότι ο Μέσι θα μείνει»

bet365

Βέβαιος φαίνεται πως είναι ο Τζουάν Λαπόρτα σχετικά με την παραμονή του Λιονέλ Μέσι στην Μπαρτσελόνα και την επόμενη σεζόν.

Ο Αργεντινός σταρ δεν έχει βάλει ακόμα την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο με τους «μπλαουγκράνα», με αποτέλεσμα το μέλλον του στην ομάδα να θεωρείται αβέβαιο.

Παρ' όλα αυτά ο πρώην πρόεδρος της Μπαρτσελόνα και νυν υποψήφιος, Τζουάν Λαπόρτα τόνισε πως έχει ισχυρές ενδείξεις ότι ο Μέσι θέλει να παραμείνει στην Μπαρτσελόνα.

«Ο επόμενος πρόεδρος πρέπει να κάνει ό,τι μπορεί για να τον κρατήσει στην ομάδα. Έχω ισχυρές ενδείξεις ότι και ο ίδιος θέλει να μείνει στην Μπαρτσελόνα. Αυτό που χρειάζεται είναι ένα σταθερό πρότζεκτ από την ομάδα. Να συνεχίσει να είναι ανταγωνιστική και να μπορεί να διεκδικήσει το Champions League», ανέφερε αρχικά ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε και στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του συμβολαίου του Μέσι.

«Χθες (31/1) του έστειλα μήνυμα και τον ενθάρρυνα, του είπα να μην ασχολείται με όσα γράφονται. Όλοι θέλουμε να παραμείνει εδώ. Το να καταπατάς την εμπιστευτικότητα μιας ιδιωτικής συμφωνίας είναι έγκλημα κι αυτός που έχει την επιμέλεια ενός συμβολαίου είναι ο πρόεδρος, ο γενικός διευθυντής, η διεύθυνση ανθρώπινου δυναμικού, οι νομικές υπηρεσίες και, όταν κατατεθεί, και το πρωτάθλημα. Νομίζω ότι ήταν διαρροή, ελπίζω να μην είναι μέσα από την ομάδα. Ξέρω ότι το Υπουργείο Οικονομικών δεν έχει το συμβόλαιο του Μέσι, αλλά τη φορολογική δήλωση του».

Διαβάστε επίσης:

 

LA LIGA Τελευταία Νέα