Πιάνιτς - Μπαρτσελόνα: Δυσαρεστημένος με τον Κούμαν για τον χρόνο συμμετοχής του

Gazzetta team
Πιάνιτς - Μπαρτσελόνα: Δυσαρεστημένος με τον Κούμαν για τον χρόνο συμμετοχής του

bet365

Η θητεία του στη Μπαρτσελόνα δεν έχει ξεκινήσει όπως θα περίμενε ο Μίραλεμ Πιάνιτς, με τον Βόσνιο χαφ να εκφράζει στη «Gazzetta Dello Sport» τα παράπονά του στον Ρόναλντ Κούμαν για τον λιγοστό χρόνο συμμετοχής του στο πρωτάθλημα.

Όταν ολοκληρώθηκε η ανταλλαγή-έκπληξη με τη Γιουβέντους ανάμεσα σε Αρτούρ και Μίραλεμ Πιάνιτς, ο Βόσνιος θεωρήθηκε ο άνθρωπος που θα αντικαταστήσει το κενό του Ιβάν Ράκιτιτς στα χαφ της Μπαρτσελόνα. Ωστόσο, μετά το σχεδόν 1/3 της φετινής σεζόν, η πραγματικότητα διαφέρει, καθώς ο 30χρονος άσος δεν αποτελεί την πρώτη επιλογή του Ρόναλντ Κούμαν στον άξονα και με εξαίρεση το ντέρμπι κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης, δεν έχει ξεκινήσει βασικός σε κανένα ματς πρωταθλήματος.

Το γεγονός αυτό έχει ομολογουμένως «ξενερώσει» τον πρώην χαφ των Μπιανκονέρι, ο οποίος κόντρα στην πρώην ομάδα του για την τελευταία αγωνιστική λογικά θα κάνει το 6/6 σε αρχική ενδεκάδα στο φετινό Champions League, αλλά δεν του αρκεί.

«Θα έπρεπε να παίζω περισσότερο; Ναι, αυτό είναι που θέλω. Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω τον λόγο για αυτή την κατάσταση. Όταν ο προπονητής με χρησιμοποιεί, πάντα ανταποκρίνομαι, έχω παίξει καλά παιχνίδια. Δεν ξέρω τι παραπάνω μπορώ να κάνω. Στην καριέρα μου ποτέ δεν δέχτηκα την ιδέα να μην παίζω και δεν θα το κάνω τώρα», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Πιάνιτς στη «Gazzetta Dello Sport», αφού βλέπει να μην υπολογίζεται ως τακτικό μέλος του αρχικού σχήματος.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα