Η Ρεάλ συζητά με την Ίντερ για τράμπα Ίσκο-Έρικσεν

Κώστας Τόπας
Η Ρεάλ συζητά με την Ίντερ για τράμπα Ίσκο-Έρικσεν

bet365

Σε συζητήσεις φέρεται πως είναι η Ρεάλ με την Ίντερ, για να παραχωρήσει τον Ίσκο στους «νερατζούρι» κι αυτή να αποκτήσει τον Κρίστιαν Έρικσεν.

Ο Ίσκο δεν είναι ικανοποιημένος στην Ρεάλ αυτό το διάστημα και ιδιαίτερα με τον τρόπο αντιμετώπισης από τον Ζινεντίν Ζιντάν, γι' αυτό και ζήτησε από την διοίκηση να αποχωρήσει. Οι ιθύνοντες των Μαδριλένων με τον Γάλλο τεχνικό αποφάσισαν πως για το καλό του συλλόγου, ο 28χρονος άσος θα πρέπει να αποχωρήσει το καλοκαίρι από τους «μερένγκες» και ήδη αναζητούν πιθανούς προορισμούς για τον Ισπανό μέσο.

Μάλιστα, σύμφωνα με το «Sky Germany» η Ρεάλ βρίσκεται σε συζητήσει με την Ίντερ για την παραχώρηση του Ίσκο. Κάπου εδώ πέφτει και το όνομα του Κρίστιαν Έρικσεν στον τραπέζι των διαπραγματεύσεων. Ο έμπειρος Δανός μεσοεπιθετικός, δεν έχει καταφέρει ακόμα να βρει ρόλο στους «νερατζούρι» και είναι πολύ πιθανό να δει την πόρτα της εξόδου.

Αυτό που σκέφτονται στην Ρεάλ είναι να παραχωρήσουν τον Ίσκο στην Ίντερ με την προϋπόθεση όμως ότι ο ιταλικός σύλλογος θα συμφωνήσει να δώσει τον Έρικσεν. Ενα «deal» που αν ολοκληρωθεί σίγουρα θα συζητηθεί...

 

LA LIGA Τελευταία Νέα