Κάντιθ – Σοσιεδάδ 0-1: Με ρεκόρ νικών μόνοι στην κορυφή οι Βάσκοι (vid)

Gazzetta team
Κάντιθ – Σοσιεδάδ 0-1: Με ρεκόρ νικών μόνοι στην κορυφή οι Βάσκοι (vid)

bet365

Η Σοσιεδάδ πέρασε με 0-1 από την Κάντιθ, ισοφάρισε το ρεκόρ διαδοχικών νικών της και εξακολουθεί να φιγουράρει στην 1η θέση της La Liga.

Με τη νίκη (0-1) της στο “Ραμόν ντε Καράνθα” επί της Κάντιθ, η Σοσιεδάδ έφτασε τις έξι διαδοχικές στη La Liga. Το είχε κάνει ξανά το 1930-'31 και το 1987-'88. Ισοφάρισε λοιπόν το ρεκόρ της στη μεγάλη κατηγορία και την επόμενη αγωνιστική υποδέχεται την εξαιρετική Βιγιαρεάλ. Εκεί που θέλει να δείξει σε όλους ότι μπορεί να θέσει απόλυτο ρεκόρ και να θέσει... αίτημα πρωταθλήτριας.

Η κεφαλιά του Ισάκ (66') της χάρισε ακόμα ένα τρίποντο και τη διατήρησε στη μοναξιά της κορυφής στην Ισπανία. Με τη Ρεάλ Μαδρίτης ντεφορμέ και προβληματική και την Μπαρτσελόνα στο -12, απόσταση που ουδέποτε κατάφερε στο παρελθόν να καλύψει, Οι Βάσκοι μπορούν να κάνουν ό,τι όνειρα θέλουν. Και τα υποστηρίζουν επιδεικνύοντας την καλύτερη επίθεση (21 γκολ) και τη δεύτερη καλύτερη άμυνα (4 γκολ). Αυτή τη στιγμή άλλωστε η αήττητη Ατλέτικο είναι εκείνη που δείχνει πιο ικανή να της το χαλάσει.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα