Ο Σουάρες ήθελε να μείνει στην Μπαρτσελόνα μέχρι τα 37 του

Κώστας Τόπας
Την επιθυμία του να παραμείνει στην Μπαρτσελόνα, είχε εκφράσει στους ανθρώπους του συλλόγου ουκ ολίγες φορές ο Λουίς Σουάρες. Ωστόσο, η διοίκηση των «μπλαουγκράνα» είχε αντίθετη άποψη και πλέον ο Ουρουγουανός φορ αγωνίζεται για λογαριασμό της Ατλέτικο.

Πριν από δύο περίπου μήνες ο 33χρονος επιθετικός η Ατλέτικο ανακοίνωσε την απόκτηση του Λουίς Σουάρες, ο οποίος ήδη τα πηγαίνει περίφημα, καθώς σε 9 συμμετοχές σε Ισπανία και Ευρώπη έχει πετύχει 5 γκολ και έχει μοιράσει 1 ασίστ.

Βέβαια, αν ήταν αποκλειστικά στο χέρι του Σουάρες, αυτή τη χρονική στιγμή θα ήθελε να αγωνιζόταν ακόμα στην Μπαρτσελόνα και στο πλευρό του πολύ καλού του φίλου, Λιονέλ Μέσι. Οπως αναφέρει η ισπανική εφημερίδα «Sport», ο έμπειρος στράικερ, ζητούσε απεγνωσμένα την παραμονή του στον σύλλογο, παρά το γεγονός ότι δεν βρισκόταν στα πλάνα του Ρόναλντ Κούμαν

Μάλιστα, επιθυμία του ήταν να συνεχίσει στην Μπάρτσα μέχρι το 2024, δηλαδή μέχρι να φτάσει 37 ετών και έπειτα να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια. Οι ιθύνοντες των «μπλαουγκράνα» όμως είχαν αντίθετη άποψη κι έτσι ο Σουάρες υπέγραψε συμβόλαιο δυο ετών με τους «ροχιμπλάνος» της ισπανικής πρωτεύουσας.

Διαβάστε επίσης: