Σουάρες για Μέσι: «Εάν φύγει από την Μπαρτσελόνα θα προσπαθήσω να έρθει στην Ατλέτικο»

Κώστας Τόπας
Σουάρες για Μέσι: «Εάν φύγει από την Μπαρτσελόνα θα προσπαθήσω να έρθει στην Ατλέτικο»

bet365

Ο Λουίς Σουάρες σε μία αποκαλυπτική συνέντευξη μίλησε για τον Λιονέλ Μέσι, τη σχέση που είχε με τον Ρόναλντ Κούμαν όταν ήταν στην Μπαρτσελόνα αλλά και για το αν θα πανηγύριζε ένα γκολ απέναντι στην πρώην ομάδα του.

Ο Ουρουγουανός επιθετικός μπορεί να μην βρίσκεται πλέον στην Μπαρτσελόνα και να μην αγωνίζεται στο πλευρό του πολύ καλού του φίλου, Λιονέλ Μέσι, ωστόσο αυτό δεν τον εμποδίζει από το να διατηρεί στενή φιλική σχέση με τον Αργεντινό αστέρα των «μπλαουγκράνα».

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην «AS» , ο Λουίς Σουάρες μίλησε για τον 33χρονο μεσοεπιθετικό της Μπάρτσα, για το αν θα πανηγύριζε σε περίπτωση που έβρισκε δίχτυα απέναντι στην πρώην ομάδα του αλλά και για τις σχέσεις που είχε με τον Ρόναλντ Κού​μαν.

«Όχι, δεν θα το έκανα από σεβασμό προς τους πρώην συμπαίκτες μου και την ομάδα που μου έδωσε τόσα. Αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου τη φανέλα της Ατλέτικο, όπως έκανα και σε κάθε ομάδα που έπαιξα», απάντησε αρχικά για το αν θα πανηγύριζε γκολ κόντρα στην Μπαρτσελόνα ενώ όσον αφορά για τον Μέσι τόνισε:

«Μιλάμε πολύ με τον Μέσι, αλλά όχι μόνο για ποδόσφαιρο. Μιλάμε για προσωπικά θέματα, για ό,τι συμβαίνει κάθε μέρα στον κόσμο. Εγώ τον βλέπω με τον ίδιο ενθουσιασμό όπως και πριν. Το απολαμβάνει. Προσπαθεί, ακόμη κι αν μερικές φορές η μπάλα δεν θέλει να μπει στα δίχτυα. Αυτό λέει πολλά»

Ο Λουίς Σουάρες κλήθηκε να απαντήσει για το αν θα έπειθε τον Μέσι να τον ακολουθήσει στην Ατλέτικο αν κι εφόσον ο Αργεντινός αποχωρήσει από την Μπαρτσελόνα: «Το λέω πάντα, ο Λέο είναι ώριμος να πάρει τις αποφάσεις που πρέπει να πάρει. Πάντα θα είμαι μαζί του σε όποια απόφαση, όπου εκείνος νιώθει χαρούμενος. Εάν υπάρχει αυτή η πιθανότητα, προφανώς θα μιλήσω στην ομάδα. Αλλά, είναι ο Μέσι που πρέπει να αποφασίσει πού θέλει να βρίσκεται».

Οσο για τον Ρόναλντ Κούμαν ο επιθετικός της Ατλέτικο δήλωσε: «Η σχέση που είχα με τον Κούμαν ήταν επαγγελματική. Μου είχε πει μέσω τηλεφώνου ότι έπρεπε να φύγω από την ομάδα και του είπα πως είχα το δικαίωμα να προπονούμαι στην Μπαρτσελόνα, μέχρι να βρω την επόμενη μου ομάδα. Εκανα προπονήσεις για τρεις εβδομάδες. Με έστειλαν να προπονούμαι μόνος μου και το έκανα. Ημουν επαγγελματίας».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα