Έτοιμος ο Μάριο Μάντζουκιτς να υπογράψει στην Θέλτα

Gazzetta team
Έτοιμος ο Μάριο Μάντζουκιτς να υπογράψει στην Θέλτα

bet365

Επιστρέφει στην ισπανική La Liga για λογαριασμό της Θέλτα ο Μάριο Μάντζουκιτς, ο οποίος είναι χωρίς ομάδα από τον Ιούλιο, όταν αποχώρησε από την Αλ Ντουχαΐλ του Κατάρ.

Ημέρες εξελίξεων αυτές που διανύουμε στην Θέλτα. Από την μια, ο Εδουάρδο Κοουδέτ ετοιμάζεται να διαδεχθεί τον απολυθέντα Όσκαρ Γκαρθία στο τιμόνι της ομάδας του Βίγκο.

Και, από την άλλη, η Θέλτα ετοιμάζεται να αποκτήσει ένα «βαρύ» όνομα για την κορυφή της επίθεσης, σε αναζήτηση του εύκολου γκολ. Ο λόγος για τον Μάριο Μάντζουκιτς, ο οποίος είναι χωρίς ομάδας από τον Ιούλιο, όταν και αποχώρησε από την Αλ Ντουχαΐλ του Κατάρ.

Τότε, το όνομα του 34χρονου Κροάτη πρώην επιθετικό των Μπάγερν Μονάχου, Ατλέτικο Μαδρίτης και Γιουβέντους «έπαιξε» για την... μισή Ευρώπη, αλλά ο Μάντζουκιτς δεν πήγε πουθενά.

Τέσσερις μήνες αργότερα, ο βετεράνος φορ φέρεται να έχει συμφωνήσει με την Θέλτα, ώστε να την βοηθήσει (άμεσα, αφού θα υπογράψει ως ελεύθερος) να βρει πιο εύκολα τον δρόμο προς τα δίχτυα, προκειμένου να απομακρυνθεί από την χαμηλή ζώνη της La Liga, στην οποία ο Μάντζουκιτς θα επιστρέψει μετά από πέντε χρόνια.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα