Φλαμένκο κορυφής στη La Liga, Μπέτις και Γρανάδα έκαναν το «2 στα 2» (vid)

Gazzetta team
Φλαμένκο κορυφής στη La Liga, Μπέτις και Γρανάδα έκαναν το «2 στα 2» (vid)

bet365

Μπέτις και Γρανάδα διπλασίασαν τις νίκες τους στη La Liga επί Βαγιαδολίδ (2-0) και Αλαβές (2-1) αντίστοιχα και είναι οι μοναδικές μέχρι τώρα που έχουν το απόλυτο.

Στο ξεκίνημα της η φετινή La Liga χορεύει... φλαμένκο, αφού δύο ομάδες από την Ανδαλουσία (Μπέτις και Γρανάδα) είναι οι μοναδικές μέχρι τώρα που έχουν κάνει το απόλυτο και μοιράζονται την πρώτη θέση της βαθμολογίας. Οι μεγάλοι, βεβαίως, δεν έχουν μπει ακόμα στον... χορό, αλλά ακόμα και έτσι οι δύο ομάδες έχουν λόγους για να χαμογελούν.

Στο «Μπενίτο Βιγιαμαρίν», η πιο σοβαρή και αποτελεσματική Μπέτις με τον Μανουέλ Πελεγκρίνι στον πάγκο, έκανε το «2 στα 2» και, μετά το «διπλό» επί της Αλαβές (1-0), επικράτησε και της Βαγιαδολίδ (2-0).

Ο Ναμπίλ Φεκίρ με πέναλτι που υποδείχθηκε μέσω VAR (10') και ο Γουίλιαμ Καρβάλιο με «οβίδα» λίγο αργότερα (18') σφράγισαν από νωρίς τη νίκη της Μπέτις, η οποία θέλει φέτος να διεκδικήσει την έξοδο στο Europa League.

Στο «Νουέβο Λος Κάρμενες» η Γρανάδα, παρ' ότι αυτή την εποχή παράλληλα δίνει την μάχη της για την είσοδο στους ομίλους του Europa League, απέδειξε ότι είναι πολύ αξιόπιστη και στο πρωτάθλημα.

Μετά τη νίκη της επί της Αθλέτικ Μπιλμπάο στην πρεμιέρα (2-0), η ομάδα του Ντιέγο Μαρτίνεθ επικράτησε και της Αλαβές (2-1), με γκολ του βετεράνου Ρομπέρτο Σολδάδο (7') και του Ντάργουιν Ματσίς (79'), ο οποίος πέρυσι απασχόλησε μεταγραφικά την ΑΕΚ.

Ανταγωνιστικοί οι Βάσκοι, ισοφάρισαν προσωρινά με τον Χοσέλου (22') και είχαν ευκαιρίες για να αποφύγουν την ήττα, αλλά μετά από δύο αγωνιστικές δεν έχουν καταφέρει να μαζέψουν ούτε έναν βαθμό.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα