Σιόβας: «Ευτυχισμένος στην Ουέσκα» (pics & vid)

Σιόβας: «Ευτυχισμένος στην Ουέσκα» (pics & vid)

Gazzetta team
Σιόβας: «Ευτυχισμένος στην Ουέσκα» (pics & vid)

bet365

Ενθουσιασμένος με την μεταγραφή του στην Ουέσκα εμφανίστηκε ο Δημήτρης Σιόβσς, ο οποίος έκανε την πρώτη του προπόνηση και ενδέχεται να κάνει ντεμπούτο κόντρα στην Κάντιθ (20/09, 17:00, Cosmote Sport 7 HD).

Την φανέλα με το «18» θα φοράει στην Ουέσκα ο Δημήτρης Σιόβας, ο οποίος παρουσιάστηκε μαζί με τον μέσο Μπόρχα Γαρθία και ενδέχεται να κάνει ντεμπούτο ακόμα και την Κυριακή (20/09, 17:00, Cosmote Sport 7 HD), στο εντός έδρας παιχνίδι με την μια εκ των έτερων νεοφώτιστων της La Liga, Κάντιθ.

«Είμαι πολύ ευτυχισμένος που βρίσκομαι εδώ, σε μια ομάδα που μοιάζει στην Λεγανές. Υπάρχει σπουδαίο κλίμα μεταξύ των παικτών και θέλω να βοηθήσω την ομάδα όσο το δυνατόν πιο γρήγορα» δήλωσε ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός, ο οποίος υπέγραψε διετές συμβόλαιο και η μεταγραφή του στοίχισε ένα εκατομμύριο ευρώ.

«Πέρυσι δουλέψαμε πολύ στην άμυνα, αλλά δεν ήμασταν τυχεροί στην επίθεση. Εδώ με αυτόν τον προπονητή και την επιθετική του φιλοσοφία, μπορούμε να τα καταφέρουμε» είναι η συνταγή της παραμονής για τον Σιόβα, ο οποίος προπονήθηκε ήδη υπό τις οδηγίες του τεχνικού Μίτσελ Σάντσεθ.

«Δεν χρειάζεται συστάσεις. Ήταν ένας από τους πλέον επιθυμητούς από την πλευρά μου για την θέση του στο γήπεδο. Ψάχναμε έναν αριστεροπόδαρο κεντρικό αμυντικό και δεν περισσεύουν τέτοιοι παίκτες. Διαθέτει διεθνή εμπειρία και είναι εξαιρετικός στο ψηλό παιχνίδι» είπε για τον Σιόβα ο αθλητικός διευθυντής της Ουέσκα, Ρουμπέν Γαρθία.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα