Μπαρτσελόνα: Σε καλό δρόμο η πρόταση μομφής κατά της διοίκησης Μπαρτομέου

Μπαρτσελόνα: Σε καλό δρόμο η πρόταση μομφής κατά της διοίκησης Μπαρτομέου

Gazzetta team
Μπαρτσελόνα: Σε καλό δρόμο η πρόταση μομφής κατά της διοίκησης Μπαρτομέου

bet365

Η πλατφόρμα που επιδιώκει να... ρίξει την διοίκηση της Μπαρτσελόνα ανακοίνωσε ότι έχει ήδη μαζέψει σχεδόν τις μισές από τις απαιτούμενες υπογραφές των μελών, ώστε να υπάρξουν πρόωρες εκλογές.

Παρ' ότι ο Λιονέλ Μέσι ανακοίνωσε ότι μένει στην Μπαρτσελόνα και ήδη προπονείται με την ομάδα του Ρόναλντ Κούμαν, τα δυσαρεστημένα μέλη με την διοίκηση του Τζουσέπ Μαρία Μπαρτομέου παραμένουν, λογικά, πάρα πολλά.

Η πλατφόρμα «Més que una Moció» (Κάτι παραπάνω από μια πρόταση μομφής) ανακοίνωσε ότι έχει μαζέψει ήδη 7.500 υπογραφές μελών, όταν χρειάζονται 16.500 προκειμένου να προχωρήσει η πρόταση μομφής και να οδηγηθεί ο καταλανικός σύλλογος σε πρόωρες εκλογές, πριν δηλαδή από τον Μάρτιο του 2021, όταν και τις έχει ορίσει η τωρινή διοίκηση.

Την πλατφόρμα στηρίζουν οι εκ των προ – υποψηφίων στις εκλογές Βίκτορ Φοντ, Τζόρντι Φαρέ και Γιουίς Φερνάντεθ – Αλά, καθώς και οκτώ γκρουπ φιλάθλων. Η πλατφόρμα, πάντως, δεν έχει απεριόριστο χρόνο για να μαζέψει τις απαιτούμενες υπογραφές, αφού βάσει καταστατικού, η καταληκτική ημερομηνία είναι η επόμενη Δευτέρα (17/09).

Ο σύλλογος, για προφανείς λόγους, δεν επέτρεψε την συλλογή υπογραφών μέσω τηλεδιάσκεψης, αλλά αυτό δεν πτοεί τα μέλη της πλατφόρμας, στις τάξεις της οποίας υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία ότι θα επιτευχθεί ο στόχος των 16.500 (έγκυρων) υπογραφών.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα