Μπαρτσελόνα: Το συγκινητικό «αντίο» του Αρτούρ (vid)

Gazzetta team
Μπαρτσελόνα: Το συγκινητικό «αντίο» του Αρτούρ (vid)

bet365

Ο Αρτούρ αποχαιρέτησε την Μπαρτσελόνα με ένα συγκινητικό βίντεο – κατάθεση ψυχής για την διετή εμπειρία του στους Μπλαουγκράνα.

Μπορεί να μην έφυγε με τον καλύτερο τρόπο από την Μπαρτσελόνα (μάλλον το αντίθετο...), αλλά ο Αρτούρ βρήκε πολλά καλά λόγια να πει σε ένα συγκινητικό, αποχαιρετιστήριο βίντεο που ανέβασε στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης.

«Οι αποχαιρετισμοί είναι πάντα δύσκολοι, αλλά ακόμα περισσότερο αν είναι για να αφήσεις πίσω σου ένα μέρος που είναι πλέον το σπίτι μου, μια απίστευτη πόλη που μένει για πάντα στην καρδιά μου, όπου όλοι με υποδέχθηκαν ως έναν ακόμα Καταλανό» ανέφερε αρχικά ο Βραζιλιάνος μέσος, της Γιουβέντους πλέον.

«Μου αποκάλυψαν μια νέα κουλτούρα και με βοήθησαν να μεγαλώσω ως παίκτη και, πάνω απ' όλα, ως άνθρωπο. Αποχαιρετώ ένα γκρουπ εντυπωσιακών παικτών, νιώθω πολύ τυχερός που έπαιξα μαζί τους, αλλά πάνω απ' όλα ευγνώμων που είχαν την στήριξή τους ως φίλους, ανθρώπους με τεράστια καρδιά» συνέχισε ο 24χρονος Αρτούρ.

«Και από έναν φίλαθλο κόσμο που κατέκτησε από την πρώτη μέρα, με γεμίζει περηφάνια να είμαι κουλέ (σ.σ. φίλαθλος της Μπαρτσελόνα) και το ότι υπερασπίστηκα ένα από τα πιο σημαντικά εμβλήματα του κόσμου, που μου έδειξε μια αγάπη και έναν σεβασμό που δεν θα ξεχάσω ποτέ. Σήμερα ήρθε η ώρα για το αντίο, αλλά παίρνοντας ένα κομμάτι απ' όλα όσα έζησα εδώ για πάντα στην καρδιά μου. Σε ευχαριστώ για όλα, Βαρκελώνη» συμπλήρωσε.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα