La Liga-Τέμπας: «Με κόσμο στα γήπεδα ανάλογα με τα μέτρα που ισχύουν σε κάθε πόλη»

Κώστας Τόπας
La Liga-Τέμπας: «Με κόσμο στα γήπεδα ανάλογα με τα μέτρα που ισχύουν σε κάθε πόλη»

bet365

Σύμφωνος για την παρουσία του κόσμου στις εξέδρες στο πρωτάθλημα εξέφρασε ο πρόεδρος της La Lga, Χαβιέρ Τέμπας, τονίζοντας ωστόσο πως αυτό θα εξαρτηθεί με τα μέτρα της κάθε περιοχής.

Στην Ισπανία, μετράνε αντίστροφα για την επανέναρξη του πρωταθλήματος αλλά ανησυχία όλων είναι αν θα μπορέσουν οι φίλαθλοι να επιστρέψουν στις εξέδρες και να βρεθούν στο πλάι της ομάδας τους. Ο πρόεδρος της La Lga, Χαβιέρ Τέμπας, εξέφρασε την αισιοδοξία για την παρουσία του κόσμου στα γήπεδα τονίζοντας πως αυτό θα εξαρτηθεί ανάλογα με τα μέτρα που έχουν σε ισχύ οι πόλεις της χώρας.

«Είμαι υπέρ της διεξαγωγής ενός αγώνα με την παρουσία φιλάθλων. Είναι πιθανόν αυτό να γίνει σε κάποιες πόλεις, ανάλογα με τα μέτρα που έχουν σε ισχύ», τόνισε χαρακτηριστικά.

Αυτό σημαίνει πως οι πόλεις στην Ισπανία, που έχουν μπει στη Φάση 3 μπορούν να φιλοξενήσουν έως και 25%-30% στα γήπεδα τους. Βέβαια, μέσα σε αυτές δεν συμπεριλαμβάνονται οι Μπαρτσελόνα, Ρεάλ, Ατλέτικο, Εσπανιόλ, Βαγιαδολίδ, Βαλένθια, και Βιγιαρεάλ μιας και οι περιοχές όπου βρίσκονται αυτές οι ομάδες βρίσκονται στη Φάση 2.

Ετσι, οι φίλαθλοι των συγκεκριμένων ομάδων δεν θα μπορούν να δώσουν το παρών στα γήπεδα των συλλόγων τους. Βέβαια, για όλα αυτά θα αποφασίσει η Ομοσπονδία και η Κυβέρνηση, οι οποίες θα ανακοινώσουν τις τελικές αποφάσεις το προσεχές διάστημα.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα