Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ζιντάν θέλει «πακέτο» τα αδέλφια Ερναντέζ

Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ζιντάν θέλει «πακέτο» τα αδέλφια Ερναντέζ

Gazzetta team
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ζιντάν θέλει «πακέτο» τα αδέλφια Ερναντέζ

bet365

Κατοίκους Μαδρίτης θέλει να κάνει ξανά ο Ζινεντίν Ζιντάν τους Λούκας και Τεό Ερναντέζ, έχοντας έρθει σε επαφή και με τα δύο αδέλφια για την μεταγραφή τους στη Ρεάλ.

Διπλό «χτύπημα» με συμπατριώτες του σχεδιάζει ο Ζινεντίν Ζιντάν για την ενίσχυση της Ρεάλ Μαδρίτης.

Σύμφωνα με γαλλικό δημοσίευμα, ο τεχνικός της Βασίλισσας έχει έρθει σε επαφή με τον Λούκας Ερναντέζ και τον Τεό Ερναντέζ, τα αδέλφια από την Μασσαλία, με σκοπό να τους πείσει να μετακομίσουν ξανά στη Μαδρίτη μετά από σκάρτο ένα χρόνο απουσίας.

Ο πρώτος μεταγράφηκε το περασμένο καλοκαίρι από την Ατλέτικο στην Μπάγερν Μονάχου, στην οποία πέρασε σεζόν με σοβαρό τραυματισμό που του επέτρεψε να αγωνιστεί σε μόλις 14 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις. Από την άλλη, ο 22χρονος αδελφός του καλείται από τον «Ζιζού» να επιστρέψει στον σύλλογο μόλις μετά το καλοκαίρι του 2019, όποτε και η Μίλαν δαπάνησε 20 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσει, με τον Τεό να πραγματοποιεί άκρως θετική σεζόν με 6 γκολ και 3 ασίστ σε 25 αγώνες στους μέτριους για μια ακόμη σεζόν Ροσονέρι.

Η υπόθεση πάντως μόνο εύκολη δεν θα είναι για την πλευρά των Μαδριλένων, καθώς τόσο ο αμυντικός των Βαυαρών όσο και ο κεντρικός χαφ της Μίλαν υπέγραψαν συμβόλαιο με ισχύ ως το 2024, που σημαίνει ότι για να τους αποκτήσει «πακέτο» η Ρεάλ θα χρειαστεί να κάνει οικονομική υπέρβαση και σίγουρα να καταβάλει περισσότερα χρήματα από όσα εισέπραξε στο περασμένο θερινό παζάρι.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα