Κορονοϊός – Παίκτες της Έιμπαρ: «Φοβόμαστε, ζητάμε εγγυήσεις»

Gazzetta team
Κορονοϊός – Παίκτες της Έιμπαρ: «Φοβόμαστε, ζητάμε εγγυήσεις»

bet365

Οι ποδοσφαιριστές της Έιμπαρ, σε συνεννόηση με το τεχνικό τιμ, εξέδωσαν ανακοίνωση στην οποία εκφράζουν την έντονη ανησυχία τους για τα μέτρα που (δεν;) έχουν ληφθεί για την επιστροφή στις προπονήσεις.

Την έντονη ανησυχία τους για τα μέτρα προστασίας που έχουν ληφθεί, προκειμένου οι ισπανικές ομάδες να επιστρέψουν με ασφάλεια στις προπονήσεις, εξέφρασαν οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό τιμ της Έιμπαρ, σε ανακοίνωση που εξέδωσαν.

Παρακάτω ακολουθεί η ανακοίνωση:

«Το ποδόσφαιρο μας παθιάζει και τίποτα δεν μας ενθουσιάζει περισσότερο από το να βρεθούμε ξανά μαζί και να κάνουμε τον κόσμο να διασκεδάζει. Χωρίς το ποδόσφαιρο νιώθουμε άδειοι, όπως δυστυχώς θα είναι οι εξέδρες μας. Υπερασπιζόμαστε ένα έμβλημα που εκπροσωπεί χιλιάδες ανθρώπους και τίποτε δεν θα είναι το ίδιο χωρίς αυτούς.

Το θέαμα χάνει την ουσία του. Είμαστε προνομιούχοι, διασκεδάζουμε στις προπονήσεις και παίζοντας κάθε λεπτό, γι' αυτό θέλουμε να παίξουμε. Αλλά πάνω από ποδοσφαιριστές είμαστε άνθρωποι.

Και όπως μεγάλο μέρος της κοινωνίας, μας ανησυχεί η υγειονομική κατάσταση. Είναι αλήθεια ότι εκατομμύρια εργαζόμενοι επέστρεψαν στις δουλειάς τους, με πολύ λιγότερη προσοχή και υγειονομικά μέσα απ' ότι εμείς. Πολλοί χωρίς τις μίνιμουμ εγγυήσεις. Δεν είναι δίκαιο, το ξέρουμε. Είμαστε προνομιούχοι.

Φοβόμαστε να ξεκινήσουμε μια δραστηριότητα στην οποία δεν μπορούμε να εφαρμόσουμε την πρώτη οδηγία όλων των ειδικών, αυτή της φυσικής απόστασης. Μας τρομάζει ότι, για να κάνουμε αυτό που περισσότερο μας αρέσει, μπορεί να κολλήσουμε, να μολύνουμε τους συγγενείς και φίλους μας, ακόμα και να συμβάλλουμε σε μια νέα έξαρση της επιδημίας, με τις τρομερές συνέπειες που αυτό θα μπορούσε να επιφέρει σε όλο τον πληθυσμό.

Το πρώτο ζητούμενο πρέπει να είναι η υγεία όλων, και ήρθε η στιγμή αυτή η ιδέα να επικρατήσει με γεγονότα, όχι μόνο με λόγια. Μόνο με αυτή την ξεκάθαρη ιδέα, θα είχε νόημα να επιστρέψουμε στην δράση. Ζητάμε εγγυήσεις. Απαιτούμε υπευθυνότητα.

Οι παίκτες και το τεχνικό τιμ της Έιμπαρ».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα