Κορονοϊός - La Liga: Οδηγός για τους παίκτες ενόψει της επιστροφής στα γήπεδα

Gazzetta team
Κορονοϊός - La Liga: Οδηγός για τους παίκτες ενόψει της επιστροφής στα γήπεδα

bet365

Η Ένωση Ισπανών Ποδοσφαιριστών (AFE) έστειλε στα πάνω από δέκα χιλιάδες μέλη της έναν οδηγό για την στιγμή που θα επιτραπεί η επιστροφή στα γήπεδα.

Η La Liga φιλοδοξεί το πρωτάθλημα στην Ισπανία να επαναρχίσει έως τις αρχές Ιουνίου, εφόσον ελεγχθεί βεβαίως η εξάπλωση του κορονοϊού. Προς αυτή την κατεύθυνση, η Ένωση Ισπανών Ποδοσφαιριστών (AFE) έστειλε στα πάνω από δέκα χιλιάδες μέλη της έναν οδηγό προετοιμασίας για την επιστροφή στα γήπεδα.

Μεταξύ αυτών είναι η πραγματοποίηση τεστ για τυχόν εύρεση θετικών κρουσμάτων του ιού Covid-19, τουλάχιστον δύο εβδομάδες προετοιμασία και αποφυγή οποιασδήποτε επαφής με φιλάθλους, ακόμα και για αυτόγραφα.

Το συνδικάτο των ποδοσφαιριστών, το οποίο έχει πρόεδρο τον άλλοτε επιθετικό του Άρη, Νταβίδ Αγάνθο, ξεκαθαρίζει ότι η μπάλα θα επιστρέψει όταν οι υγειονομικές αρχές ανάψουν το «πράσινο φως», ζητάει και άλλες εξετάσεις πλην του κορονοϊού (τεστ κοπώσεως, καρδιογράφημα κλπ.), συνεργεία για απολύμανση των χώρων προπόνησης και επισημαίνει ότι οι αγώνες μιας ομάδας θα πρέπει να διεξάγονται με, τουλάχιστον, 72 ώρες απόσταση ο ένας από τον άλλο.

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

LA LIGA NEWS FEED