#ΜένουμεΣπίτι: O Βινίσιους αποδέχθηκε το challenge του Ρονάλντο και έκανε 125 επαναλήψεις σε λιγότερο από ένα λεπτό (vid)

Gazzetta team
#ΜένουμεΣπίτι: O Βινίσιους αποδέχθηκε το challenge του Ρονάλντο και έκανε 125 επαναλήψεις σε λιγότερο από ένα λεπτό (vid)

bet365

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο απέδειξε σε όλους πως παρά τα 35 του χρόνια διατηρεί ένα καλογυμνασμένο σώμα που πολλοί θα ήθελαν έχουν σε αυτή την ηλικία.

Σούπερ προσφορά* στα Virtual Sports | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Ο Πορτογάλος άσος της Γιούβε, μιας και παραμένει εσώκλειστος όπως όλοι εξαιτίας της πανδημίας, ξεκίνησε ένα νέο challenge κάνοντας 142 επαναλήψεις σε λιγότερο από ένα λεπτό με μία πολύ ζόρικη άσκηση.

Λίγοι θα είναι αυτοί οι οποίοι θα καταφέρουν να σπάσουν το ρεκόρ του Ρονάλντο. Πάντως ο Βινίσιους Τζούνιορ δέχθηκε την πρόκληση και επιχείρησε να ξεπεράσει τον άσο της Γιουβέντους.

Αν και δεν το πέτυχε, κατάφερε να κάνει σε λιγότερο από ένα λεπτό 125 επαναλήψεις!

«Μία Κυριακή με 125 επαναλήψεις. Καθόλου άσχημα», έγραψε χαρακτηριστικά στο βίντεο που ανέρτησε στο Instagram ο νεαρός Βραζιλιάνος της Ρεάλ.

125 core crushers para um domingo. Nada mal.” Obrigado pelo desafio @cristiano. #playfortheworld #playinside #ficaemcasa @nike

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vinicius Jr. (@viniciusjunior) στις

 

LA LIGA Τελευταία Νέα