Κορονοϊός: Στην Cosmote TV το μεγάλο φιλανθρωπικό γκαλά της La Liga

Gazzetta team
Κορονοϊός: Στην Cosmote TV το μεγάλο φιλανθρωπικό γκαλά της La Liga

bet365

Το Σάββατο 28/3, στις 19:00, οι συνδρομητές της Cosmote TV θα παρακολουθήσουν ζωντανά τους Ναδάλ, Πικέ, Σέρχιο Ράμος και συνολικά 50 αθλητές και καλλιτέχνες να ενώνουν τις δυνάμεις τους κόντρα στον Covid-19.

Η Ισπανία ξεπέρασε σε θύματα την Κίνα και είναι η δεύτερη πιο προσβεβλημένη από τον κορονοϊό χώρα στον κόσμο. Στη μάχη για να βοηθήσουν κατά της πανδημίας του Covid-19 στρατεύονται 50 διάσημοι ποδοσφαιριστές και καλλιτέχνες, με τη La Liga να διοργανώνει το «LaLiga Santander Fest». Πρόκειται για το πρώτο παγκόσμιο φεστιβάλ φιλανθρωπικού χαρακτήρα, με στόχο τη συλλογή χρημάτων για την καταπολέμηση του Covid-19,

Αυτό θα συμβεί το Σάββατο 28/3, στις 19.00 και οι συνδρομητές της COSMOTE TV θα έχουν την ευκαιρία να το παρακολουθήσουν ζωντανά και αποκλειστικά μέσω του COSMOTE SPORT 1HD. Μάλιστα την εκδήλωση θα την παρακολουθήσουν σε 180 χώρες και συγκεντρώνει παγκόσμιο ενδιαφέρον.

Θα συμμετάσχουν κορυφαίοι Ισπανοί αθλητές, όπως το Nο2 της παγκόσμιας κατάταξης στο τένις, Ραφαέλ Ναδάλ, οι ποδοσφαιριστές της λίγκας Κόκε, Ζοάο Φέλιξ (Ατλέτικο Μαδρίτης), Καθόρλα (Βιγιαρεάλ), Χοακίν (Ρεάλ Μπέτις), Χεσούς Νάβας (Σεβίλλη), Ίκερ Μουνιαΐν (Αθλέτικ Μπιλμπάο), Ασιέρ Ιγιαραμέντι (Ρεάλ Σοσιεδάδ), Παρέχο (Βαλένθια), Σέρχιο Ράμος (Ρεάλ Μαδρίτης), Ζεράρ Πικέ, Ιβάν Ράκιτιτς (Μπαρτσελόνα), αλλά και 20 από τους πιο διάσημους καλλιτέχνες της Ισπανίας, οι οποίοι θα «συναντηθούν» για πρώτη φορά στην ίδια διοργάνωση, μέσω σύνδεσης από το σπίτι τους.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα