Πρόεδρος Μπαρτσελόνα για Μέσι: «Ετοιμάζουμε την επόμενη μέρα»!

Πρόεδρος Μπαρτσελόνα για Μέσι: «Ετοιμάζουμε την επόμενη μέρα»!

Gazzetta team
Πρόεδρος Μπαρτσελόνα για Μέσι: «Ετοιμάζουμε την επόμενη μέρα»!

bet365

Ο Τζουζέπ Μαρία Μπαρτομέου εξήγησε ότι η Μπαρτσελονα ετοιμάζει ήδη το μέλλον για την ημέρα που ο Λιονέλ Μέσι σταματήσει ή απλά αποχωρήσει από την ομάδα.

Ο Λιονέλ Μέσι είναι 32 ετών και όσο και εάν αυτό στεναχωρεί τους θαυμαστές του, αλλά και όλον τον ποδοσφαιρικό κόσμο, πλησιάζει ολοένα και περισσότερο η στιγμή του μεγάλου αντίο. Αυτό το ξέρουν και στην Μπάρτσα και όπως εξήγησε εύλογα ο πρόεδρός της, το club έχει ξεκινήσει να καταστρώνει τα μελλοντικά πλάνα του, για όταν ο Αργεντινός σούπερ σταρ αποφασίσει ότι δεν θα συνεχίσει άλλο την καριέρα του γενικά ή στην ομάδα της καρδιάς του πιο συγκεκριμένα.

«Η υποχρέωσή μας ως διοίκηση της Μπαρτσελόνα, είναι να εργαστούμε και να προετοιμάσουμε την μετά-Μέσι εποχή. Το σκεφτόμαστε ήδη και γι' αυτό φέρνουμε και σταδιακά νέους παίκτες», είπε ο Τζουζέπ Μαρία Μπαρτομέου, ο οποίος πάντως αναφέρθηκε και στο άμεσο μέλλον του Μέσι στους Μπλαουγκράνα: «Βέβαια, ελπίζω να μείνει μαζί μας για πολλά χρόνια ακόμα και σκοπεύουμε να του δώσουμε νέο συμβόλαιο για όσο θέλει εκείνος».

Το υπάρχον συμβόλαιο του Μέσι λήγει το 2021, αλλά η Μπαρτσελόνα εργάζεται πάνω στη νέα πρόταση που αναμένεται να του κάνει αρκετά νωρίτερα από την ολοκλήρωση της μεταξύ τους συμφωνίας.


 

LA LIGA Τελευταία Νέα