Αθλέτικ Μπιλμπάο - Ράγιο Βαγεκάνο 3-2

Gazzetta team
Αθλέτικ Μπιλμπάο - Ράγιο Βαγεκάνο 3-2

bet365

Η Αθλέτικ Μπιλμπάο επικράτησε δύσκολα με 3-2 της Ράγιο Βαγεκάνο και έπιασε -έστω και προσωρινά- τη Βαλένθια στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Primera Division.

Bwin - Πλέον μπορείς να συνδυάζεις πολλές αγορές σε ένα στοίχημα από τον ίδιο αγώνα*. (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις).

Οι Βάσκοι ήθελαν να επιστρέψουν στις νίκες για να διατηρηθούν μέσα στο παιχνίδι της ευρωπαϊκής εξόδου, ενώ η Ράγιο ψάχνει τρόπο στην τελική ευθεία της σεζόν για την... απόδραση από τη γραμμή του υποβιβασμού.

Μόλις στο 2' ο Ινιάκι Γουίλιαμς με ένα τυχερό γκολ, καθώς η μπάλα κόντραρε, άνοιξε το σκορ για την Αθλέτικ, αλλά λίγο πριν βγει το ημίχρονο στο 45' ο Μορένο με σουτ μέσα από την περιοχή στην κίνηση ισοφάρισε σε 1-1 για τους φιλοξενούμενους.

Η Αθλέτικ, ωστόσο, βρήκε γρήγορα το προβάδισμα με την έναρξη του δευτέρου μέρους καθώς με όμορφη κίνηση και τελείωμα του Γουίλιαμς έκανε το 2-1. Στο 65' η Ράγιο, που δεν τα παράταγε, ισοφάρισε με τον Σουάρεθ, αλλά το γκολ τελικά δεν μέτρησε ως οφσάιντ μετά από έλεγχο του VAR.

Λίγα λεπτά πιο μετά, στο 72', η Αθλέτικ διαμόρφωσε το 3-1 με τέρμα του Ραούλ Γκαρθία, σε μια φάση που φέρει τεράστια ευθύνη ο Αλμπέρτο Γκαρθία, αλλά η ψυχωμένη Ράγιο απάντησε με τον Ραούλ Ντε Τομάς σε 3-2 στο 85'!

Οι παίκτες του Χέμεθ, όμως, δεν μπόρεσαν να βρουν και ένα τρίτο τέρμα, παραμένοντας σε δύσκολη θέση, τη στιγμή που η Αθλέτικ συνεχίζει να ασκεί πίεση στην 6η Βαλένθια για την έξοδο στην Ευρώπη.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα