Ατλέτικο Μαδρίτης - Αθλέτικ Μπιλμπάο 3-2

Gazzetta team
Ατλέτικο Μαδρίτης - Αθλέτικ Μπιλμπάο 3-2

bet365

Με δύο γκολ στο τελευταίο δεκάλεπτο η Ατλέτικο πήρε μεγάλη νίκη κόντρα στην Αθλέτικ Μπιλμπάο που προηγήθηκε δύο φορές στην Μαδρίτη (3-2).

Οι Rojiblancos πήραν τρεις βαθμούς που έμοιαζαν απίθανοι και με αγώνα περισσότερο μείωσαν τη διαφορά από την Μπαρτσελόνα στον ένα. Ο Γοδίν ήταν ο μοναδικός κεντρικός αμυντικός που έμεινε στο τερέν μέχρι το φινάλε και ήταν τραυματίας, όμως έγινε ο ήρωας για την Ατλέτικο καθώς πέτυχε το γκολ που χάρισε τη νίκη με 3-2 αν και χρειάστηκε χρήση VAR για να αποφευχθεί η ακύρωση ενός πεντακάθαρου γκολ. Ηταν η 4η σερί εντός έδρας νίκη για την ομάδα του Σιμεόνε που έχει 5/6 στην La Liga στο Wanda Metropolitano.

Νέο pamestoixima.gr με τις αποδόσεις που ήθελες και άφθονες στοιχηματικές επιλογές

Στο 36' άνοιξε το σκορ η Αθλέτικ όταν ο Ομπλακ απέκρουσε και έστειλε στο δοκάρι το σουτ του Σαν Χοσέ και στην κενή εστία ο Ινιάκι Γουίλιαμς έγραψε το 0-1, το οποίο παρέμεινε μέχρι το 61' όταν ο Τόμας Παρτέι έπιασε απίστευτη φωτοβολίδα εκτός περιοχής και ισοφάρισε (1-1). Το γεγονός αυτό δεν πτόησε τους Βάσκους που στο 64' τελείωσε τη φάση στο τετ-α-τετ μετά την πάσα του Μουνιαΐν (1-2). Η Ατλέτικο όμως μίλησε στο τελευταίο δεκάλεπτο. Στο 80' ο Ρόδρι με κεφαλιά μετά το κόρνερ του Παρτέι και στο 91' ο Γοδίν έσπρωξε την μπάλα στην κενή εστία μετά το τσίμπημα του Γκριεζμάν. Αρχικά το γκολ ακυρώθηκε για... ακατανόητο λόγο, όμως ο Ουρουγουανός έδειξε VAR και αφού έγινε χρήση, μέτρησε, και το 3-2 ήταν το τελικό.

Ατλέτικο Μαδρίτης (Ντιέγο Σιμεόνε): Ομπλακ, Φιλίπε Λουίς, Γοδίν, Μοντέρο (56' Ζέλσον Μάρτινς), Αρίας, Παρτέι, Ρόδρι, Σαούλ, Κορέα (62' Κάλινιτς), Γκριεζμάν, Ντιέγο Κόστα (46' Βιτόλο).

Αθλέτικ Μπιλμπάο (Εντουάρντο Μπερίσο): Ερερίν, Μπαλενθιάγα, Ντε Μάρκος, Γιούρι, Ινιγο Μαρτίνεθ, Νούνιεθ, Σουσαέτα (88' Αντερ Κάπα), Σαν Χοσέ, Μπενιάτ (Περού Νολασκοϊάν), Μουνιαΐν, Ινιάκι Γουίλιαμς (76' Ραούλ Γκαρθία).

 

LA LIGA Τελευταία Νέα