Βαγιεκάνο - Μπαρτσελόνα 2-3

Βαγιεκάνο - Μπαρτσελόνα 2-3

bet365

Η Μπαρτσελόνα παρουσίασε άσχημη εικόνα στην έδρα της Βαγιεκάνο, όμως με τον Σουάρες να πετυχαίνει δύο γκολ, έκανε απίστευτη ανατροπή στα τελευταία λεπτά (2-3) και κράτησε την κορυφή.

Ενα από τα ματς που θα θυμάσαι έγινε στο Vallecas, καθώς η Μπαρτσελόνα προηγήθηκε με το καλημέρα και παρότι δέχθηκε ανατροπή και έδειξε απογοητευτική εικόνα, βρήκε τρόπο να σκοράρει στο 87' και το 90' και με 2-3 να πάρει τρεις υπερπολύτιμους βαθμούς σε αυτή την τρελή φετινή κούρσα στην La Liga. Απόλυτος πρωταγωνιστής για την ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε ο Λουίς Σουάρες, δεν άξιζε την ήττα η σούπερ μαχητική, Ράγιο.

Τέλεια ξεκίνησε το ματς για τους Blaugrana καθώς στο 11' ο Ράκιτιτς είδε την κούρσα του Τζόρντι Αλμπα και εκείνος αφού περίμενε όσο χρειαζόταν, έδωσε πάρε-βάλε στον Σουάρες για το 0-1. Οι Καταλανοί έδειξαν ότι μπορούν να ελέγξουν το ματς κόντρα στην προτελευταία της βαθμολογίας, όμως όταν η Ράγιο έβγαινε μπροστά, τα προβλήματα στην άμυνα και η παντελής έλλειψη σταθερότητας δεν ήταν κάτι δύσκολο για να τα παρατηρήσεις. Στο 31' οι γηπεδούχοι έριξαν γερή προειδοποιητική όταν Τρέχο και Ντε Τομάς συνδυάστηκαν για να βγάλουν μόνο τον Πόθο, ο οποίος φάτσα με το γκολ πέταξε την μπάλα άουτ, όμως πέντε λεπτά αργότερα δεν συγχώρεσε καθώς με τρομερό σουτ εκτός περιοχής νίκησε τον Τερ Στέγκεν. Το 1-1 παρέμεινε ως το σκορ του πρώτου μέρους αφού στο 41' ο Σουάρες με τεχνικό σουτ έστειλε την μπάλα στο δοκάρι.

Στο δεύτερο μέρος έγινε... χαμός. Στο 51' ο Ραφίνια δεν πλάσαρε καλά λίγο πριν δώσει τη θέση του στον Ντεμπελέ και στο 52' ο Εμπάρμπα νικήθηκε από τον Τερ Στέγκεν. Στο 57' ήρθε η ανατροπή για την Ράγιο όταν ο Ντε Τομάς πήρε την κεφαλιά, η μπάλα πήγε στο δοκάρι και ο Αλβαρο Γκαρθία στην κενή εστία έκανε το 2-1 στην πρώτη του επαφή μόλις είχε μπει (2-1). Σε εκείνο το σημείο η Μπαρτσελόνα παρουσίασε εικόνα διάλυσης και οι γηπεδούχοι... έτρωγαν σίδερα. Στο 67' ο Βαλβέρδε έκανε διπλή αλλαγή βάζοντας Βιδάλ-Μουνίρ αντί του αρνητικού, Κουτίνιο, και του Αρτούρ, όμως άμεσα δεν έγινε τίποτα.

Η Ράγιο είχε τον τρόπο να κρατά ακίνδυνους τους Καταλανούς, που χρειάστηκε να περιμένουν μέχρι το 80' για να δουν πραγματική ευκαιρία, όμως το πλασέ του Σουάρες μέσα από την περιοχή μπλόκαρε ο Αλμπέρτο Γκαρθία. Ο keeper των γηπεδούχων όμως δεν μπόρεσε να κάνει κάτι στο 87' στο τρομερό σουτ με το αριστερό στην κίνηση από τον Ντεμπελέ, που έγραψε το 2-2. Πριν προλάβουν οι παίκτες του Μίτσελ να καταλάβουν τι έγινε, δέχθηκαν και δεύτερο γκολ σε μια τρελή ανατροπή από την Μπαρτσελόνα καθώς στο 90' ο Σέρτζι Ρομπέρτο έκανε σέντρα από δεξιά με το αριστερό, η μπάλα πέρασε για τον Σουάρες και ο Ουρουγουανός εκτέλεσε για το 2-3 το οποίο ο Τερ Στέγκεν κράτησε ως τελικό με επέμβαση στο 94'.

Ράγιο Βαγιεκάνο (Μίτσελ): Αλμπέρτο Γκαρθία, Αντβίνκουλα, Τζόρντι Αμάτ, Γκάλβεθ (71' Βελάσκες), Ιμπουλά, Αλεξ Μορένο, Πόθο, Κομεσάνια, Τρέχο (57' Αλβαρο Γκαρθία), Ραούλ Ντε Τομάς (65' Αλεξ Αλεγκρία), Εμπάρμπα.

Μπαρτσελόνα (Ερνέστο Βαλβέρδε): Τερ Στέγκεν, Πικέ, Λενγκλέ, Αλμπα, Σέρτζι Ρομπέρτο, Μπουσκέτς, Ράκιτιτς, Αρτούρ (67' Βιδάλ), Ραφίνια (52' Ντεμπελέ), Κουτίνιο (67' Μουνίρ), Σουάρες.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα