«Επαφή Βαλένθια-Σιμόες, με 3 εκατ. ευρώ είναι δικός της»

Θοδωρής Βασίλης
«Επαφή Βαλένθια-Σιμόες, με 3 εκατ. ευρώ είναι δικός της»

bet365

Στην Ισπανία συνεχίζονται τα δημοσιεύματα που θέλουν την Βαλένθια να έχει στην λίστα της τον Αντρέ Σιμόες τονίζοντας ότι με τρία εκατ. ευρώ μπορεί να τον αποκτήσει από την ΑΕΚ.

Νέα χρονιά με μεγάλες προσφορές* και 350+ δημοφιλή φρουτάκια! (21+) *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Ο Αντρέ Σιμόες βρίσκεται σε συζητήσεις με την ΑΕΚ για την επέκταση της συνεργασίας τους την ώρα που στην Ισπανία συντηρούν το ενδιαφέρον της Βαλένθια για τον Πορτογάλο μέσο της Ένωσης. Συγκεκριμένα το superdeporte που είναι ειδικευμένο στα θέματα της Βαλένθια αναφέρεται στα μεταγραφικά θέματα της ομάδας του Μαρθελίνιο και κάνει ειδική αναφορά στην θέση του μεσοαμυντικού και τον Σιμόες.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, οι «νυχτερίδες» έχουν ξεκινήσει ξανά ένα νέο κύκλο επαφών με τον Πορτογάλο όπως και με τον Στουράρο της Γιουβέντους με τους δύο ποδοσφαιριστές να έχουν εκφράσει την επιθυμία να μετακομίσουν στο «Μεστάγια» χωρίς πάντως να υπάρχει κάποια εξέλιξη για καμία από τις δύο περιπτώσεις.

Στη συνέχεια προσθέτει πως ο Σιμόες να μεν βρίσκεται σε επαφές με την ελληνική ομάδα για νέο συμβόλαιο αλλά όσο περνάνε οι ημέρες η ΑΕΚ χάνει το όποιο πλεονέκτημα και σιγά σιγά θα μειώνονται οι απαιτήσεις της σε κάποια πιθανή πρόταση. Μάλιστα, όπως χαρακτηριστικά τονίζει το ρεπορτάζ των Ισπανών ο Σιμόες είναι η πιο προσιτή οικονομικά περίπτωση αφού με ένα ποσό της τάξης των 3 εκατ. ευρώ μπορεί να τον κάνει δικό της.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα