Ατλέτικο - Σοσιεδάδ 2-1

Gazzetta team
Ατλέτικο - Σοσιεδάδ 2-1

bet365

Η Ατλέτικο έχασε... άπειρες ευκαιρίες και χρειάστηκε το 88' για να ανατρέψει το ματς με την Σοσιεδάδ (2-1) και να πάει στο -6 από την Μπαρτσελόνα.

Η ομάδα του Τσόλο Σιμεόνε έγινε η πρώτη από τις διεκδικήτριες που εκμεταλλεύτηκαν την απώλεια της Μπαρτσελόνα με την Θέλτα (2-2). Αν και χρειάστηκαν το φινάλε για να κάμψουν την αντίσταση της Σοσιεδάδ, με το γκολ του Γκριζμάν οι Rojiblancos νίκησαν 2-1 και μείωσαν τη διαφορά στο -6 από τους Καταλανούς. Η Ατλέτικο δεν μπήκε καλά στο ματς. Στο 15' ο Γουίλαν Ζοσέ έχασε τρομερή ευκαιρία για τους Βάσκους αλλά στο 29' άνοιξε το σκορ με πέναλτι το οποίος κακώς δόθηκε για ανύπαρκτη ανατροπή του Ογιαρθάμπαλ από τον Ομπλακ. Ο Κορέα είχε μεγάλες ευκαιρίες στο 36' και το 38' αλλά ο Ρούγι τον σταμάτησε και το 0-1 ήταν το σκορ του πρώτου μέρους.

Προσφορά ημέρας σε περιμένει στο Αθλ. Μπιλμπάο – Ρεάλ Μαδρίτης. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Στην επανάληψη η Ατλέτικο είχε κι άλλες φάσεις, ξανά με τον Κορέα (49') και με κεφαλιά του Γκριζμάν (61') όμως το γκολ ήρθε από τον Φιλίπε Λουίς στο 64' με τον Βραζιλιάνο μπακ να κάνει ωραία προσποίηση και να σκοράρει με το αριστερό. Οι ευκαιρίες συνεχίστηκαν στη συνέχεια αλλά η μπάλα φάνηκε ότι δεν θέλει να μπει για την ομάδα του Τσόλο η οποία είχε ακόμα και τριπλή ευκαιρία από τη μικρή περιοχή. Τελικά στο 88' ο Γκριζμάν από κοντά ύστερα από κεφαλιά έγραψε το τελικό 2-1 χαρίζοντας νίκη που δίνει τεράστια ώθηση στην Ατλέτικο.

Ατλέτικο Μαδρίτης (Ντιέγο Σιμεόνε): Ομπλακ, Φιλίπε Λουίς, Γοδίν, Χιμένες, Παρτέι, Γκάμπι, Σαούλ, Κόκε, Γκριζμάν (91' Αουγκούστο Φερνάντες), Κορέα (70' Καράσκο), Γκαμεϊρό (70' Τόρες).

Ρεάλ Σοσιεδάδ (Εουσέμπιο Σακριστάν): Ρούγι, Μαρτίνεθ, Ροδρίγες, Οντριοθόλα, Ελουστόντο, Ιγιαραμέντι, Πριέτο (70' Κανάλες), Θουρουτούθα, Θουμπελδία, Ογιαρθάμπαλ (90' Βέλα), Γουίλιαν Ζοσέ.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα