Ισπανία: Στιγμές αγωνίας με Σόρια, μπήκε ασθενοφόρο για να επαναφέρει τις αισθήσεις του

Ισπανία: Στιγμές αγωνίας με Σόρια, μπήκε ασθενοφόρο για να επαναφέρει τις αισθήσεις του

Νίκος Κικίδης
Ντάβιντ Σόρια

bet365

Παγωμάρα επικράτησε για δέκα λεπτά στην αναμέτρηση Χετάφε - Μαγιόρκα, όταν ο τερματοφύλακας Ντάβιντ Σόρια έχασε προσωρινά τις αισθήσεις του όταν προσγειώθηκε με το κεφάλι στο έδαφος.

«Χτυποκάρδια» στη Μαδρίτη και στον αγώνα της τελευταίας αγωνιστικής ανάμεσα σε Χετάφε και Μαγιόρκα.

Κατά τη διάρκεια του αγώνα ο τερματοφύλακας των Μαδριλένων, Ντάβιντ Σόρια, συγκρούστηκε με τον Κάιλ Λάριν και κατά την πτώση του χτύπησε το κεφάλι του στο έδαφος, με αποτέλεσμα να χάσει προσωρινά τις αισθήσεις του.

Αμέσως ένα ασθενοφόρο κατέφτασε για να παρέχει βοήθεια στα ιατρικά επιτελεία που πάλευαν να συνεφέρουν τον Ισπανό τερματοφύλακα. Ευτυχώς οι προσπάθειές τους απέδωσαν καρπούς και η κατάστασή του σταθεροποιήθηκε, σε στιγμές - θρίλερ που κράτησαν περίπου δέκα λεπτά.

Η νεκρική σιγή στο γήπεδο τελικά έσπασε όταν ο Σόρια μπήκε στο ασθενοφόρο έχοντας τις αισθήσεις του, με το κοινό να απαντάει με ένα θερμό χειροκρότημα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα