Κίκε Σάντσες Φλόρες: «Η Μπαρτσελόνα συμπεριφέρεται άσχημα στους θρύλους της»

Κίκε Σάντσες Φλόρες: «Η Μπαρτσελόνα συμπεριφέρεται άσχημα στους θρύλους της»

sanchez_flores

bet365

Ο τεχνικός της Σεβίλλης, Κίκε Σάντσες Φλόρες, σχολίασε την απομάκρυνση του Τσάβι από τον πάγκο της Μπαρτσελόνα και τόνισε πως η ομάδα μεταχειρίζεται άσχημα στους θρύλους της.

Ο Κίκε Σάντσες Φλόρες είναι ιδιαίτερα ενοχλημένος με την απομάκρυνση του Τσάβι από τον πάγκο της Μπαρτσελόνα και σε δηλώσεις του τόνισε πως οι Μπλαουγκράνα συμπεριφέρονται άσχημα στους θρύλους τους.

Ο 59χρονος προπονητής της Σεβίλλης θεωρεί πως και σε αυτό το θέμα οι Καταλανοί δεν χειρίστηκαν σωστά την υπόθεση και πως πρόκειται για μία επαναλαμβανόμενη κατάσταση στον σύλλογο, με παραδείγματα όπως αυτά των Λιονέλ Μέσι, Ρόναλντ Κούμαν και τώρα του Τσάβι.

Αναλυτικά όσα είπε ο Κίκε Σάντσες Φλόρες

«Δεν θα έπρεπε να το πω αυτό αλλά η Μπαρτσελόνα αντιμετωπίζει άσχημα τους θρύλους της. Τι κακό σερί. Πιθανότατα είναι ένα κακό σερί, αλλά τι κακό σερί. Με τον Κούμαν, με τον Μέσι, με τον Τσάβι τώρα, πόσο κακό. Μακάρι οι σύλλογοι να συμπεριφέρονταν καλά στους θρύλους τους, πραγματικά καλά. Αυτό θα ήταν φανταστικό. Αυτή είναι μια κληρονομιά σύνδεσης των προπονητών με τους οπαδούς. Είναι πολύ ανησυχητικό».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα