Οσασούνα - Βαλένθια 0-1: Μοιραίος ο Μπούντιμιρ, γλίστρησε και αστόχησε σε πέναλτι (vids)

valencia_almeida

bet365

Η Βαλένθια νίκησε εκτός έδρας την Οσασούνα με 1-0 και μείωσε τη διαφορά της στους τρεις βαθμούς από τις ευρωπαϊκες θέσεις.

Η Βαλένθια πέρασε από την Παμπλόνα, καθώς επικράτησε της Οσασούνα με 1-0 στο πλαίσιο της 31ης αγωνιστικής της La Liga και μείωσε τη διαφορά της στους τρεις βαθμούς από τις ευρωπαϊκες θέσεις.

Το τέρμα που έκρινε την αναμέτρηση πέτυχε για την ομάδα του Ρουμπέν Μπαράχα, ο Αντρέ Αλμέιδα στο 18ο λεπτό της αναμέτρησης. Στη φάση του γκολ για τις Νυχτερίδες ήρθε από τα δεξιά, ο Λόπεθ «μοίρασε» στον Πορτογάλο μέσο και εκείνος με... ξερό δεξί σουτ νίκησε τον Ερέρα για το 1-0.

Στις καθυστερήσεις του αγώνα και συγκεκριμένα στο 90+7', η Οσασούνα κέρδισε πέναλτι, με τον Μπούντιμιρ να αναλαμβάνει την εκτέλεση όμως για κακή του τύχη γλίστρησε και αστόχησε με τον Μαμαρντασβίλι να μπλοκάρει.

Την επόμενη αγωνιστική η Οσασούνα θα φιλοξενηθεί από τη Ράγιο Βαγιεκάνο, ενώ η Βαλένθια θα υποδεχτεί στο «Μεστάγια» την Μπέτις για την 32η αγωνιστική του ισπανικού πρωταθλήματος, το οποίο μπαίνει στην τελική του ευθεία.

Η βαθμολογία

La Liga

 

LA LIGA Τελευταία Νέα