Σκληρή επίθεση στον Βινίσιους: «Ένας προκλητικός, ψεύτης, υποκριτής τύπος που θυματοποιείται»

Σκληρή επίθεση στον Βινίσιους: «Ένας προκλητικός, ψεύτης, υποκριτής τύπος που θυματοποιείται»

Newsroom
vinicius_1

bet365

Ο YouTuber Dalas Review άσκησε σκληρή κριτική στον Βραζιλιάνο παίκτη της Ρεάλ Μαδρίτης Βινίσιους Τζούνιορ.

Ο Βινίσιους Τζούνιορ δέχτηκε σκληρή κριτική από τον YouTuber Dalas Review, ο οποίος έφτιαξε ένα βίντεο που μιλάει για τον παίκτη της Ρεάλ Μαδρίτης στο οποίο αναλύει τη συμπεριφορά του στα γήπεδα και μιλάει για τον ρατσισμό στην Ισπανία. Ένα βίντεο με τίτλο «Ήμουν φίλος του Βινίσιους, αλλά έγινε Victimist (και προβοκάτορας)» και στο οποίο ο Dalas Review επικρίνει τον σταρ της Ρεάλ ότι φωνάζει για τον ρατσισμό «με ένα χρυσό ρολόι αξίας 100.000 δολαρίων στον καρπό του».

Ο YouTuber δεν διστάζει να χαρακτηρίσει με σκληρά λόγια τον Βραζιλιάνο διεθνή «είναι ένας προβοκάτορας που κερδίζει εκατομμύρια και εκατομμύρια ευρώ κάθε χρόνο για να κλωτσάει μια μπάλα και συν τοις άλλοις, υποτίθεται ότι πρέπει να τον λυπούμαστε επειδή υπάρχουν άνθρωποι που τον προσβάλλουν σε ένα γήπεδο ποδοσφαίρου ...όπως όλους τους παίκτες».

Στην ομιλία του, ο YouTuber επαναλαμβάνει ότι η Ισπανία δεν είναι ρατσιστική. «Αυτό που συνέβη στον κλαψιάρη κλόουν είναι ότι στα γήπεδα φωνάζουν προσβολές που θεωρούνται ρατσιστικές, συγκεκριμένα όπως "μαϊμού". Το ποδόσφαιρο είναι ένα υποείδος υπανθρώπων που αφοσιώνονται στο να λένε φρικαλεότητες κάθε είδους. Η διαφορά με άλλους ποδοσφαιριστές είναι απλά ότι εκείνοι δεν αφιερώνονται στο να παίζουν το θύμα», λέει για τον Βινίσιους.

Επιπλέον προσθέτει ότι «έχει ξεκινήσει ένα υπερβολικό κίνημα ως αποτέλεσμα του να παίζει το θύμα στην Ισπανία, μια χώρα που είναι αφοσιωμένη στο να δίνει πληρωμές και βοήθεια στους Αφρικανούς μετανάστες που φτάνουν στη χώρα χωρίς τίποτα».

Τα δάκρυα του Βινίσιους στην εμφάνισή του ενώπιον των μέσων ενημέρωσης πριν από το Ισπανία-Βραζιλία επικρίθηκαν σκληρά από τον YouTuber. «Κρίμα που κερδίζω εκατομμύρια, τέσσερις ανόητοι μου φωνάζουν σε ένα ποδοσφαιρικό γήπεδο", ενώ σκουπίζει τα δάκρυά του στο ρολόι των εκατό χιλιάδων ευρώ». ανέφερε στο βίντεο του που καταλήγει λέγοντας για τον παίκτη της Ρεάλ Μαδρίτης ότι «είναι ένας ασεβής παίκτης, αντιαθλητικός, θυματοποιείται σε αξιοθρήνητα επίπεδα».

 

LA LIGA Τελευταία Νέα